Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pro yu bırakıyonuzmu
bırakmadım canım, gelemedim ama devam zira en çok ihtiyacım olan dönemaynen canım, zaten pro arkasında tekrar kilo alınca motivasyonum düştü, tekrar yükseltmem lazım
mahzen de terketti, umarım diyeti bırakmaz
şok diyetlerin maalefef yan etkisi bu, ilk gidenler ödem devamında kilo da gider ama fazla protein de zarar, o yüzden herşey kararında olmalı. amacımız kısa zamanda kilo çok kilo vermek yerinde sağlıklı beslenmek olmalıevet mahzen yok piyasada
pro gerçekten güzel kilo verdik
ama haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yedikk
yok olmayacak böyleeee
selam kızlar, geçmişi çok okuyamadım, umarım herkes iyidir. beni soracak olursanız iç güveysinden halliceyim :)
bırakmadım canım, gelemedim ama devam zira en çok ihtiyacım olan dönem
şok diyetlerin maalefef yan etkisi bu, ilk gidenler ödem devamında kilo da gider ama fazla protein de zarar, o yüzden herşey kararında olmalı. amacımız kısa zamanda kilo çok kilo vermek yerinde sağlıklı beslenmek olmalı
selam kızlar, geçmişi çok okuyamadım, umarım herkes iyidir. beni soracak olursanız iç güveysinden halliceyim :)
bırakmadım canım, gelemedim ama devam zira en çok ihtiyacım olan dönem
şok diyetlerin maalefef yan etkisi bu, ilk gidenler ödem devamında kilo da gider ama fazla protein de zarar, o yüzden herşey kararında olmalı. amacımız kısa zamanda kilo çok kilo vermek yerinde sağlıklı beslenmek olmalı
canım hoşgeldin,umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun
aynen canım, sağlıklı beslenme en güzeli,
şşşş noluyoooo ikisi sağlıklı beslenme yapacakmışşş biz noluyozzzz haaaa![]()
katılcam tabikideeee