• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bu aralar acı pul biber çok tüketiyordum, ondan olmuş olabilir, her şeyi dozunda güzel :)
canım yoğur kürü yapıyprduk ya, limon falan ondan olmuştur. bana da dokunmuştu hafiften ama önemsememiştim. Belim de kmtü olunca unutmuşum kürü, sen devam ediyormusun cnm?

listemizde
mahzen
yasemin
vefa
krizantem
sarayca
eğer isterse lamekan

6 kişilik bir yarış
kızlar uyar mı size
cuma günleri tartılcaz
bende tablo yapmayı öğreneyim
yaza kadar gitsin bu kilolar, ne dersiniz
varım tabi ki canım gitsin kilolar :)

mahzen gelir, yasemin ve vefa da gelir sanırım bir lamekan gelir mi bilmiyorum :)
tabi istenirse başka bir günde olabilir, mahzen çarşambaları tartılıyor du çarşamba olabilir mesela :)
Benim için de farketmez canım, çarşamba uyar, çoğunluk başka gün isterse ona da uyarım

mahzen rahatsız biraz, oda gelir diye tahmin ediyorum :)
geldim canım geldim, rahatsız ve çook yoğunum, mesai bitti ben anca açabildim.
kızlar ben kafaya koydum, haziran sonuna kadar 59 u görmek istiyorum :)

kendime yeni kıyafetler almak istiyorum 38 beden olanlardan...
inşallah canım ben de 40 olsam yeter de artar. 44 giyiyorum şuan
mahzen77 mahzen77 sana sormuyorum bile, elin mahkum illaki katılacaksın :):KK70::KK70:
ha haa, katılmam mı canım tabiki de katılcam
ben 38 yaşındayım senin metabolizma hızlı benden şanslısın
aa ben de 38 e yaklaştım ama varmiyor dilim demeye 77 doğumluyum ve 37 yim hala di mi?
1 aydır spora gidiyorum tık yok bende de
spora başlayınca kilo verilmiyor gibi olı-uyor kaslarda ödem olduğundan ve de kaslar güçlendiği için ağır çıkıyor canım ama görüntüde de fark yok mu; incelmişsindir mutlaka, ölçülerini de almanı öneririm canım

tabikide vereceksinnnn ÇITI pıtı olcaz inş..

evet ya neden olmayalım, bizim ne eksiğimiz var çıtı pıtı kadınlardan:63:

sen istersinde ben katılmazmıyım tabiiki bende varım başka günlüğede yazıyorum orda cumaları tartılıyoruz.

ben diyete çarşamba başlamıştım çarşamba tartılmak benim içinde iyi olur
hadi bakalım başlasın yarış :KK76::KK76::KK76:

tabloyu bende yapabilirim sarayca sorun olmaz kuzum:KK66::KK66:

katılmana çok sevindim canım :KK68:, ayrıca liste yaparsan çok sevinirim, ben biraz acemiyim galiba:KK19:

sizi rakip seçtim kendime kabul edermisiniz acaba :KK76::KK76::KK76:

benide rakip seçebilirsin canım zira hemen hemen senin kilodayım :KK45:

merhaba herkese nasılsınız ben uğramayalı epey zaman geçmiş sanki. ben de varım burdaaa

tamam canım, uzun zamandır yazmayınca, gelmeyeceksin sanmıştım, hoşgeldin, çarşamba kilonu ölçmeyi unutma, arada kendini hatırlat, uğra buralara olur mu:KK25:
kızlar benim hayatımda hiç 38 beden kıyafetim olmadı 40 bedende 1-2 tane var
ben bildim bileli 42 giyerim

benim hedefimde 38 beden mi olsa ki:KK51:

38 olursun neden olmayasın canım ya :KK19:

çarşamba senin için 61 lere ineceğim yaseminnnn:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

woooowwww sen bizim idolümüzsün vefacım :KK19:

hadi bakalımm başlasın yarışşşşşşş

yupppiii hadi bakalım, kilo alanlara ceza verelim, kararlaştırırz hep beraber, ama en güzel ceza fazladan 1 saat sporrr:KK53:

bende hiç 42 bendeni görmemiştim şimdi 40 beden giyorum ama 38 olacam inşallah

vefa sen bol seviyorsun sanırım, 38 olur senin kilona, ben 61 olsam hayatta giymem 40 bedeni, zorlada olsa oldururum o 38 bedeni :rolleyes::rolleyes:

ben 38 yaşındayım senin metabolizma hızlı benden şanslısın

ahh cnm yaşa takılma bende polikistik overlıyım insülin direncim var benim metabolizma yerlerde yani:KK56::KK56:

kızlar yaşla pek alakası yok, bence yaşa takılmayalım, zira hepimiz 25 yaşın üzerindeyiz ve metabolizma 25 den sonra yavaşlıyor maalesef :KK17:

1 aydır spora gidiyorum tık yok bende de

birden bire düşer belki kilon, sporunu bırakma sakın, bu gün bende tekrar başlıycammm spora, yaşasın fitness :KK54:

canım yoğur kürü yapıyprduk ya, limon falan ondan olmuştur. bana da dokunmuştu hafiften ama önemsememiştim. Belim de kmtü olunca unutmuşum kürü, sen devam ediyormusun cnm?

varım tabi ki canım gitsin kilolar :)

Benim için de farketmez canım, çarşamba uyar, çoğunluk başka gün isterse ona da uyarım

geldim canım geldim, rahatsız ve çook yoğunum, mesai bitti ben anca açabildim.

inşallah canım ben de 40 olsam yeter de artar. 44 giyiyorum şuan

ha haa, katılmam mı canım tabiki de katılcam

aa ben de 38 e yaklaştım ama varmiyor dilim demeye 77 doğumluyum ve 37 yim hala di mi?

spora başlayınca kilo verilmiyor gibi olı-uyor kaslarda ödem olduğundan ve de kaslar güçlendiği için ağır çıkıyor canım ama görüntüde de fark yok mu; incelmişsindir mutlaka, ölçülerini de almanı öneririm canım

canım iyiki geldin, arada uğra özlüyoz seni :KK60:
mahzenim kürü bıraktım, pul biberi çok tüketiyordum, onuda bıraktım, sağlığım önemli, bu gün ılık ballı sirkeli suya tekrar başladım, ondan sorun olmaz herhalde,

ayrıca çarşamba hepimiz için uygun oldu, :KK73::KK73:

akşam yemeğim
1 kepçe etli nohut
1 kase yoğurt

bu gün nohut çok tükettim evde ve iş yerinde nohut vardı, evdekini yemeyecektim ama çok lezzetliydi :) bu gün böyle olsun artık :)
su 2,5 lt tükettim

inşallah jillian 6week six pack yapıcam çocuklar uyusun da :KK6::rolleyes:

evet ya neden olmayalım, bizim ne eksiğimiz var çıtı pıtı kadınlardan:63:

katılmana çok sevindim canım :KK68:, ayrıca liste yaparsan çok sevinirim, ben biraz acemiyim galiba:KK19:

benide rakip seçebilirsin canım zira hemen hemen senin kilodayım :KK45:

tamam canım, uzun zamandır yazmayınca, gelmeyeceksin sanmıştım, hoşgeldin, çarşamba kilonu ölçmeyi unutma, arada kendini hatırlat, uğra buralara olur mu:KK25:

38 olursun neden olmayasın canım ya :KK19:

woooowwww sen bizim idolümüzsün vefacım :KK19:

yupppiii hadi bakalım, kilo alanlara ceza verelim, kararlaştırırz hep beraber, ama en güzel ceza fazladan 1 saat sporrr:KK53:

vefa sen bol seviyorsun sanırım, 38 olur senin kilona, ben 61 olsam hayatta giymem 40 bedeni, zorlada olsa oldururum o 38 bedeni :rolleyes::rolleyes:

kızlar yaşla pek alakası yok, bence yaşa takılmayalım, zira hepimiz 25 yaşın üzerindeyiz ve metabolizma 25 den sonra yavaşlıyor maalesef :KK17:

birden bire düşer belki kilon, sporunu bırakma sakın, bu gün bende tekrar başlıycammm spora, yaşasın fitness :KK54:

canım iyiki geldin, arada uğra özlüyoz seni :KK60:
mahzenim kürü bıraktım, pul biberi çok tüketiyordum, onuda bıraktım, sağlığım önemli, bu gün ılık ballı sirkeli suya tekrar başladım, ondan sorun olmaz herhalde,

ayrıca çarşamba hepimiz için uygun oldu, :KK73::KK73:

benim omuzlarım geniş bazı kıyafet kalıpları dar düdük gibi oluyor oyüzden 40 beden oluyor

38 beden aldığımda var tabi kalıbına göre değişiyor canım ;)

Back
X