• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sabah
2dili ekmek
az peynir
5 zeytin
salatalık domates ögelene kadar yerim ben bunu azar azar

kızlar haftada 5-6 gün spor salanunda 1,5 saat tepiniyom resmen
eskisi kadar yemiyorum dikkat ediyorumm
bana dönüşü haftada 400-500 grr

Günaydın kızlar sabahtan yazayım biraz yoğunluk var yine

Dün akşam menü 18,30

6 yk lkabak yemeği
1 kase tarhana çorbası
salata

koşuşturmaktan ara öğün yapamadım bu saatlerin alınması benim feleğimi şaşırttı zamanla yarışıyor gibiyimm :)))

sabah kalkınca 1 bardak su

Kahvaltı 07,00

2 dilim tb ekmeği
az peynir
1 yumurta
2 parça domates
2 fincan ada çayı (genic kahvaltıda birşey içemeden duramıyomm.....)

şimdide kahve içiyommmm

kızlar oğlumun öksürüğü hala geçmedi çocuğu evde yalnız bırakıp işe gelmenin vicdan azabımı yaşıyorummm:KK42::cry:

offf bu çocuklar ne olack böyle bakacak kimse yokmu kaç yaşında

benimkide sabah zor gitti okula

midem bulanıyor diye diye

dün dişçi yeni bir tel takıldı dişlere ilaçlarda mide bulantısı yaptııı

bakalım ne olacakkkk bugunnn

günaydın kimse yokmu
akşam yine iş çıkışı spor yaptım ve yine akşam yemeğini geç yedim hemde tost ve karışık meyve suyu evdeki yemek düzenini bir türlü kuramadım
sabah 1dilim ekmek 1haşlanmış yumurta
1kupa süt 1 dilim peynir 1zeytin domates
yarını iple çekiyorum pek umutlu olmasamda yarım kilo bile versem yinede iyidir çünkü 3,4 gündür pek sıkı dikkat edemedim ama çok fazla haraket ettim inşallah bir kilonun üstünde vermişimdir

inşallah canm kilo vermişizdir

en azından bilinçli gidiyoruz

yeme içmede az da olsa bilinçlendikkkk

günaydın canımmm

bende dün kantarın topuzunu kaçırdım

h.sonu çok ii derkennn pazartesi yaktım kendimi

takma kafaya vereceğimiz 3-5 kgggg

Kızlar günaydın,

Herkesler iyidir umarım sizinle görüşmedim son 3 günüm diyet anlamında resmen felaketti sadece bunu söyleyeyim detay yazmak bile kabus geliyor...

Yarın sabah tartılmalı mıyım bilmiyorum açıkçası...

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ben de 2-3 gun saldim kendimi ama pazardan beri cok dikkat ediyorum. Veee hergun tartilan ben hiç tartilmadim. Yarini sabirsizlikla bekliyorum...
ve sayfalari uçuruyorsunuz kizlar yetisemiyorum size

selam kızlar, elektrik kesintisi felç etti resmen ülkeyi
konu sahibi sarayca da olmayınca durgun olmuş burası ama sevindim ben bu duruma, zira çok zorlanıyordum okumada :rolleyes:

akşam resmen açlıktan zor uyudum sabah ibre yerinden kıpırdamadı bileee
oluyo bazen canım öle, özellikle de aç yattığımız dönemlerde vücut enerji tasarrufu yapıyor, ödem olabiliyor, akşam yatarken tartılıp sabah artı bile çıkabiliyor insan

vefacım allahım başka dert vermesinde bu sene çocuklarım çok hasta oldular çok moralim bozukk
geçmiş olsun canım, evde yalnız dedin içim cızz etti, kaç yaşındaydı çocuk
Kızlar günaydın,

Herkesler iyidir umarım sizinle görüşmedim son 3 günüm diyet anlamında resmen felaketti sadece bunu söyleyeyim detay yazmak bile kabus geliyor...

Yarın sabah tartılmalı mıyım bilmiyorum açıkçası...

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
bence sonuç ne olursa olsun tartıl ve bildir canım, bundan da bir ders çıkarıyoruz haftaya daha dikkatli olmak adına iyi olur , bence bildirim yapalım benim de çok iyi değil ama bildirimden şaşmıycam
Ben de 2-3 gun saldim kendimi ama pazardan beri cok dikkat ediyorum. Veee hergun tartilan ben hiç tartilmadim. Yarini sabirsizlikla bekliyorum...
ve sayfalari uçuruyorsunuz kizlar yetisemiyorum size
canım ben de öyle 3 gündür abuk sabuk şeyler yedim, yediğime değse bari, bulgur ve ekmeği abarttım artıya cıktım, 2 gündür dikkatliyim ama..

Back
X