Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oğlumun öksürüğü hala geçmedi çocuğu evde yalnız bırakıp işe gelmenin vicdan azabımı yaşıyorummm![]()
günaydın kimse yokmu
akşam yine iş çıkışı spor yaptım ve yine akşam yemeğini geç yedim hemde tost ve karışık meyve suyu evdeki yemek düzenini bir türlü kuramadım
sabah 1dilim ekmek 1haşlanmış yumurta
1kupa süt 1 dilim peynir 1zeytin domates
yarını iple çekiyorum pek umutlu olmasamda yarım kilo bile versem yinede iyidir çünkü 3,4 gündür pek sıkı dikkat edemedim ama çok fazla haraket ettim inşallah bir kilonun üstünde vermişimdir
günaydın canımmm
bende dün kantarın topuzunu kaçırdım
h.sonu çok ii derkennn pazartesi yaktım kendimi
akşam resmen açlıktan zor uyudum sabah ibre yerinden kıpırdamadı bileee
rolla hangi topiğe girsem kuruyor resmen
nerde bu millet
elektrik kesintisine olacağı aklıma gelmemişti çok doğruSanırım elektrik kesintisinden kaynaklı forum genel olarak durgun...
oluyo bazen canım öle, özellikle de aç yattığımız dönemlerde vücut enerji tasarrufu yapıyor, ödem olabiliyor, akşam yatarken tartılıp sabah artı bile çıkabiliyor insanakşam resmen açlıktan zor uyudum sabah ibre yerinden kıpırdamadı bileee
geçmiş olsun canım, evde yalnız dedin içim cızz etti, kaç yaşındaydı çocukvefacım allahım başka dert vermesinde bu sene çocuklarım çok hasta oldular çok moralim bozukk
bence sonuç ne olursa olsun tartıl ve bildir canım, bundan da bir ders çıkarıyoruz haftaya daha dikkatli olmak adına iyi olur , bence bildirim yapalım benim de çok iyi değil ama bildirimden şaşmıycamKızlar günaydın,
Herkesler iyidir umarım sizinle görüşmedim son 3 günüm diyet anlamında resmen felaketti sadece bunu söyleyeyim detay yazmak bile kabus geliyor...
Yarın sabah tartılmalı mıyım bilmiyorum açıkçası...
![]()
canım ben de öyle 3 gündür abuk sabuk şeyler yedim, yediğime değse bari, bulgur ve ekmeği abarttım artıya cıktım, 2 gündür dikkatliyim ama..Ben de 2-3 gun saldim kendimi ama pazardan beri cok dikkat ediyorum. Veee hergun tartilan ben hiç tartilmadim. Yarini sabirsizlikla bekliyorum...
ve sayfalari uçuruyorsunuz kizlar yetisemiyorum size