- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anki ruh halim komşunun kızının kına gecesinde biri beni oyuna kaldırsa da oynasam modundayım
bende çok işe yaradı hamilelikte 84 kiloya çıktım 3 ay sonra bir başladım 60 şa kadar indimm .oh hem spor hem stres atmak için bire bir olmalı
hafta sonu okul yemeğinde kurtlarımı dökecemmm ohhh ohhhh yandan yandan
krep bizde cok nadir yapılır o da oğlan o bahane ile yumurta yer belki diye, sık yaparsam yiyesi gelmiyor ama biz de simite bayılırız haftasonları :)kız ne bahanesi hamur işi yediğimde kan şekerinin yükselmesi tetikliyor diyorum bunu fark ettim kendimde diyorum![]()
![]()
ee hafta içi bu hiç olmuyor ama hafta sonu kendi adıma krepsiz kahvaltı olmuyor bizde oğlanın sayesinde bundan vazgeçmem lazım...
maşallah de canım kendinekızlar ben kaçamaksız iyi gidiyorum ilk defaa![]()
glisemik index dedikleri şey çok doğru kızlarr kan şekeri yükseldikçe doymuyoruz
(maşallah bana amerikayı yeniden keşfettim sanki)
ezo gelin yersin aslında canımbende normal çay içiyorum, birazdan yeşil çay
bu gün yemekte ezo çorba etli nohut p.pilavı kadayıf hiç birini yemem![]()
bende çok işe yaradı hamilelikte 84 kiloya çıktım 3 ay sonra bir başladım 60 şa kadar indimm .
krep bizde cok nadir yapılır o da oğlan o bahane ile yumurta yer belki diye, sık yaparsam yiyesi gelmiyor ama biz de simite bayılırız haftasonları :)
hamurusi yemediğimiz zaman cok daha uzun süre tok kalıyoruz, eski bir karatayci olarak kesinlikle test edilmiştir tarafımdan. Şimdi bile ben karatay vari yapıyorum diyetimi. Aç kalmadan zayıflamanin en iyi yolu karatay :)
maşallah de canım kendine
ezo gelin yersin aslında canım
kızlar suan fizik tedavideyim çok zorlandim yazarken :)
krep bizde cok nadir yapılır o da oğlan o bahane ile yumurta yer belki diye, sık yaparsam yiyesi gelmiyor ama biz de simite bayılırız haftasonları :)
hamurusi yemediğimiz zaman cok daha uzun süre tok kalıyoruz, eski bir karatayci olarak kesinlikle test edilmiştir tarafımdan. Şimdi bile ben karatay vari yapıyorum diyetimi. Aç kalmadan zayıflamanin en iyi yolu karatay :)
maşallah de canım kendine
ezo gelin yersin aslında canım
kızlar suan fizik tedavideyim çok zorlandim yazarken :)
aman iyi olsun, ben yazmıştım da krizantem okumuyor ki... mesala ona sormuştum çalışıyor musun, ne iş yapıyorsun diyeKrizantem bugün hava yağmurlu burda, ruh halim kararsız ama iyi olmaya meyilli :)
şu anki ruh halim komşunun kızının kına gecesinde biri beni oyuna kaldırsa da oynasam modundayım
anla beni sizinle ne kadar zor şartlarda iletişmeye çalışıyorum hep adrenelin hep adrenalin![]()
seni güldürmeme sevindim hep gül arkadaşımhiç gülesim yoktu iyi geldi amaa
![]()