• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

kız ne bahanesi hamur işi yediğimde kan şekerinin yükselmesi tetikliyor diyorum bunu fark ettim kendimde diyorum :KK70: :KK70: :KK70: ee hafta içi bu hiç olmuyor ama hafta sonu kendi adıma krepsiz kahvaltı olmuyor bizde oğlanın sayesinde bundan vazgeçmem lazım...
krep bizde cok nadir yapılır o da oğlan o bahane ile yumurta yer belki diye, sık yaparsam yiyesi gelmiyor ama biz de simite bayılırız haftasonları :)
hamurusi yemediğimiz zaman cok daha uzun süre tok kalıyoruz, eski bir karatayci olarak kesinlikle test edilmiştir tarafımdan. Şimdi bile ben karatay vari yapıyorum diyetimi. Aç kalmadan zayıflamanin en iyi yolu karatay :)

kızlar ben kaçamaksız iyi gidiyorum ilk defaa:confused::confused::confused:
maşallah de canım kendine:nazar:
glisemik index dedikleri şey çok doğru kızlarr kan şekeri yükseldikçe doymuyoruz
(maşallah bana amerikayı yeniden keşfettim sanki)
:rolleyes::rolleyes:

bende normal çay içiyorum, birazdan yeşil çay :KK50:

bu gün yemekte ezo çorba etli nohut p.pilavı kadayıf hiç birini yemem :KK12:
ezo gelin yersin aslında canım
kızlar suan fizik tedavideyim çok zorlandim yazarken :)

krep bizde cok nadir yapılır o da oğlan o bahane ile yumurta yer belki diye, sık yaparsam yiyesi gelmiyor ama biz de simite bayılırız haftasonları :)
hamurusi yemediğimiz zaman cok daha uzun süre tok kalıyoruz, eski bir karatayci olarak kesinlikle test edilmiştir tarafımdan. Şimdi bile ben karatay vari yapıyorum diyetimi. Aç kalmadan zayıflamanin en iyi yolu karatay :)

canım belin nasıl oldu, azcık da olsa iyileşme var mı?

ahh ahh hem krep hem simit olmazsa olmazımız beni bunlar baştan çıkarıyor işte :D :D :D

Yani ben uykudan uyanana kadar siz muhabbet ediyonuz ne guzel....
tabi calismayinca kuzularimla yatiyorum bu saatte kadar. Tabi 2 çocukla ne kadar deliksiz uyunabilirse

Back
X