- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
pcye alışan arkadaşların çocuklarıyla problemleri çok fazla allah tüm çocukları korusun
amin, bu devirde alışmayan varmı pc ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pcye alışan arkadaşların çocuklarıyla problemleri çok fazla allah tüm çocukları korusun
kızlar kendiniz tvnin karşısına geçip pcnin başına geçip sen oynama izleme derseniz olmazz
bizim evde akşamları haftaiçi tv yok pc yok çocuklarda ramıyor zaten
kızlar kendiniz tvnin karşısına geçip pcnin başına geçip sen oynama izleme derseniz olmazz
bizim evde akşamları haftaiçi tv yok pc yok çocuklarda ramıyor zaten
çocukların tv,pc ve telefonlara aışmasında ben hep anne babaları suçlarım
33 cnm ben küçük evlendim 17 de ilk çocuğumu 18 de ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ama hiç pisman değilim yine olsa aynı yaşta yine eşimle evlenirdimyine çocuklarımı dünyaya getirirdimat havanı bakalım
afiyet olsun canım , lise 2 ye giden oğlun varmış maşallah, kaç yaşındaydın![]()
ben şimdiden zorlanıyorum,
çocukların tv,pc ve telefonlara aışmasında ben hep anne babaları suçlarım
33 cnm ben küçük evlendim 17 de ilk çocuğumu 18 de ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ama hiç pisman değilim yine olsa aynı yaşta yine eşimle evlenirdimyine çocuklarımı dünyaya getirirdim
33 cnm ben küçük evlendim 17 de ilk çocuğumu 18 de ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ama hiç pisman değilim yine olsa aynı yaşta yine eşimle evlenirdimyine çocuklarımı dünyaya getirirdim
kıss hafta içi hepsi yasaklı
ödev bitti diyor bu sefer odasında resim yapar top oynar
yani benim oğlana ne yaparsam yapayım kendine bir şekilde meşgale bulurrrr![]()
teşekkür ederim cnmmaşallah canım![]()
nasıl ki tv ye pc ye alışıyorlarsa onlarsız yaşamaya da alışıyorlar ancak bir taraftan da arkadaşları çevresi hep kullanıyor..
Ve bu çocuklar teknoloji dilini öğreniyorlar içinde oldukları için...
Diğer taraftan biz teknolojiye yasak getirerek bir tarafta eksiklik kazandırmıyorumdur inşallah diye düşünüyorum kendi adımıza...
Gününümüz de en önemli kişilik kriteri sosyallik çünkü arık eskisi gibi iletişim kurmuyoruz...