• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın canım, nerelerdesin, çok az uğruyorsun :KK60:

ölçüler bence gayet iyi 1,5 ayda hemde
sen şu jilliana bir başlasan varya , ölçülerin uçar, ama sakalım yok ki :KK69::KK70:

hemen hemen ölçülerimiz aynı basen ve bacak hariç , benim hiç basenim olmadı, hep göbekten muzdaribim :KK61:
cnm yazmasamda sizleri okuyorum buaralar yoğunum biraz.jilliana belki 62den sonra baslarım bakalım
basen büyük dert benim için en zor orası tabiiki sezaryandan kalma göbek de cabası

arkideşlerim sizin parmaklar nasıl anlamadım ben normal simidin çeyreği kadar yemişim parmağın eni kadar kesitim kızzz:KK67::KK67:
ayyy enii diye yazmamışsın bende pamak boyuysa 4 parmak boyu bir simit eder dedimm:KK45::KK45::KK45::KK45:
yemekte kadın budu, makarna, yeşil mercimek ve yoğurt var :KK45:

oo süper ama sağlam yemekler

bizdede tavuk çorba patates salatası varmış gerisini bilmiyorum :(

cnm yazmasamda sizleri okuyorum buaralar yoğunum biraz.jilliana belki 62den sonra baslarım bakalım
basen büyük dert benim için en zor orası tabiiki sezaryandan kalma göbek de cabası

haklısın aslında 62 iyi , o zaman başlayabilirsin, çok incelme oluyor, ondan bu kadar ısrarım, ayrıca 25 dk sürüyor,

ayyy enii diye yazmamışsın bende pamak boyuysa 4 parmak boyu bir simit eder dedimm:KK45::KK45::KK45::KK45:

oo süper ama sağlam yemekler

bizdede tavuk çorba patates salatası varmış gerisini bilmiyorum :KK43:

ben yeşil mercimek ve yoğurt yiyeceğim, köfte ve makarna yemem :KK12:

Back
X