- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
günaydın kızlar kilo bildirimini yapıyım
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.6
bu hafta 66.2
hedef 60.00Eki Görüntüle 1485143
fark 1,4 kg maşallah canım tebrik ediyorum, sporun ve cıs yapmamanın meyvesi bu kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.6
bu hafta 66.2
günaydın arkadaşlar
geçen hafta 67,2
bugün 66,6
fark 600 gr malum gündeyim
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.6
bu hafta 66.2
geçen hafta 67,5 kg
bu hafta 66,9 kg
fark 0,6 kg
yüzde 0,89
dediğim gibi 2 gün biraz kaçamak bana 400 gr mal oldu o 2 günde 400 gr verdiğimi düşünün yani 800 gr gerideyim, bu bana ders olsun kaçamak yapmıycam bundan sonra![]()
benimde pazar 1 kg fark cardıı, hadi senin reglidendir, benim bir mazeretim bile yokbende sabah tartıda şaşkına döndüm daha fazla bekliyordumm ben bu kiloyu cuma sabahı görmüştüm![]()
Günaydın kızlar,
Beni bilen biliyor hafta içi çok sıkı şekilde diyete asılsam da hafta sonu ipleri bırakıyorum o iki gün nedeniyle giden kilo azalıyor ama bu hafta, hafta sonu da fazla abartmayınca biraz daha iyice durumum...
Geçen hafta; 52,4
Bu sabah; 51,8
günaydın tatlım ben mezun oldum artık yine uğruyorumda eskisi kadar değilgünaydın arkadaşlar, dün ve ondan önceki günlerdeki kaçamaklarım beni zor durumda bıraktı
günaydın gurbetcim, nasılsın canım, günlüğüne de fazla uğramıyorsun
günaydın, bu bilgiler yeterli azracım, biz çarşambaları tartılıyoruz, bu senin ilk kilon olduğundan haftaya listeye dahil olursun :) inşallah hepimiz güle oynaya veririz kilolarımızı![]()
günaydın tatlım ben mezun oldum artık yine uğruyorumda eskisi kadar değil
yinede koruma evresindede menülerimi yazacağım![]()
sizlerde veriyorsunuzne güzel, darısı bizlere, azimle verdin kilolarını, tebrik ederim![]()
maşallah hepinize ne güzel vermişsin
benim geçen hafta 68.1
bu hafta :67.5
giden 600 gr
canım reflü için banada ilaç verdiler kullanmadım, dün bi baktım ilacın yan etkilerine, korktum ve kullanmayı düşünmüyorummahzencim ilacın adı aklımda değil canım ya sabah aç karna içiliyor yarın adına bakayım
hepinizi tebrik ediyorum canlarr
herkes güzel kilolar vermişş
ben tartılamadım
tartının pili bitti eşim ona uygun pil bulamamış
gerçi ii oldu benim için eminimki ben aldımm
bunu hissediyorumm![]()
yok yok almamışsındır, senin bilgilerini sabit olarak girelim o zaman :) inşallah haftaya bomba gibi gelirsin
![]()
sabit girelimmm ozaman ama inşallah sabitimdir yaaa![]()
Günaydın kızlarrr
bol kaçamaklarıma rağmennnn
bende 500gr cık vermiş hata regl dönemim yaklaşmasına rağmennnn
Geçen Hafta 65,00 kg
bu hafta 64,50 kg
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİMMMMMM
saraycam herşey bitmedi haftaya asılacağız