• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bende sabah tartıda şaşkına döndüm daha fazla bekliyordumm ben bu kiloyu cuma sabahı görmüştüm:mad:

günaydın arkadaşlar

geçen hafta 67,2
bugün 66,6
fark 600 gr malum gündeyim

günaydın kızlar kilo bildirimini yapıyım
başlangıç 68.5
geçen hafta 67.6
bu hafta 66.2
hedef 60.00Eki Görüntüle 1485143

geçen hafta 67,5 kg
bu hafta 66,9 kg
fark 0,6 kg
yüzde 0,89

dediğim gibi 2 gün biraz kaçamak bana 400 gr mal oldu o 2 günde 400 gr verdiğimi düşünün yani 800 gr gerideyim, bu bana ders olsun kaçamak yapmıycam bundan sonra:KK62::KK62::KK62:

tebriklerrrr kızlar süpersiniz

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar,

Beni bilen biliyor hafta içi çok sıkı şekilde diyete asılsam da hafta sonu ipleri bırakıyorum o iki gün nedeniyle giden kilo azalıyor ama bu hafta, hafta sonu da fazla abartmayınca biraz daha iyice durumum...

Geçen hafta; 52,4
Bu sabah; 51,8

Günaydın kızlar,

Beni bilen biliyor hafta içi çok sıkı şekilde diyete asılsam da hafta sonu ipleri bırakıyorum o iki gün nedeniyle giden kilo azalıyor ama bu hafta, hafta sonu da fazla abartmayınca biraz daha iyice durumum...

Geçen hafta; 52,4
Bu sabah; 51,8

maşallah zeliş kilona göre çok iyi vermişsin , tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:

,valla kendimden utandım şimdi :oops:

günaydın arkadaşlar:KK68:, dün ve ondan önceki günlerdeki kaçamaklarım beni zor durumda bıraktı :KK22:

günaydın gurbetcim, nasılsın canım, günlüğüne de fazla uğramıyorsun :KK19::KK60:

günaydın, bu bilgiler yeterli azracım, biz çarşambaları tartılıyoruz, bu senin ilk kilon olduğundan haftaya listeye dahil olursun :) inşallah hepimiz güle oynaya veririz kilolarımızı :KK49:
günaydın tatlım ben mezun oldum artık yine uğruyorumda eskisi kadar değil:KK53::KK53:
yinede koruma evresindede menülerimi yazacağım:kk77::kk77:

hepinizi tebrik ediyorum canlarr :KK9::KK9::KK9::KK9:

herkes güzel kilolar vermişş

ben tartılamadım :KK43:

tartının pili bitti eşim ona uygun pil bulamamış

gerçi ii oldu benim için eminimki ben aldımmo_Oo_Oo_Oo_O

bunu hissediyorumm:mad::mad::mad::mad:

yok yok almamışsındır:KK53::KK53:, senin bilgilerini sabit olarak girelim o zaman :) inşallah haftaya bomba gibi gelirsin :KK24:

Günaydın kızlarrr

bol kaçamaklarıma rağmennnn

bende 500gr cık vermiş hata regl dönemim yaklaşmasına rağmennnn

Geçen Hafta 65,00 kg
bu hafta 64,50 kg

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİMMMMMM

bana taş mı atıyorsun yoksa:KK64:
500 gr küçümsüyor musun yoksa:KK57:

tebrik ederim canım, koruyacaktın ama vermişsin, helal olsun:KK9::KK9:

Back
X