• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

kitabı okumadım, ama sporun gücüne inanıyorum, bende her şeyden yenmeli ama miktarını abartmama prensibine katılıyorum... tabi hamur ve tatlı kısmında bu miktar minumum olmalı :rolleyes:( ısırık kadar:KK53:)

mahzenim 21 gün eğer tartılmayacaksan sana saygı duyarım, sen kilo verde nasıl verirsen ver.. zaten haftaya çarşamba kilona bakmadığını yazarsın..

ayrıca günlüğüne her zaman uğrar sana destek olmaya çalışırım:KK19:

yaptığın sporları merakla takip edeceğim ve 21 gün sonraki kilonuda tabiki, arada uğra sevgiler:KK60:
teşekkür ederim canım, , belki hergün uğrayamam ama mutlaka uğrarım :21::21:

mahzenim seni takip edeceğiz unutmaaa
ben de sizi takip edeceğim canlar, sadece menülerinizi etmiycem.:rolleyes::rolleyes:
Sarayca Sarayca kafama takılan bişey vardı, ben neden listenin sonunda değilim diye:KK70:
:KK70:tek kilo alan benim ve neden en sonda değilim, gider ayak kıyak mı yaptın bana kızzz:rolleyes::rolleyes::KK36::KK36:

teşekkür ederim canım, , belki hergün uğrayamam ama mutlaka uğrarım :21::21:

ben de sizi takip edeceğim canlar, sadece menülerinizi etmiycem.:rolleyes::rolleyes:
Sarayca Sarayca kafama takılan bişey vardı, ben neden listenin sonunda değilim diye:KK70:
:KK70:tek kilo alan benim ve neden en sonda değilim, gider ayak kıyak mı yaptın bana kızzz:rolleyes::rolleyes::KK36::KK36:

Canim 3 kisi bildirim yapmadı ondan.
Ayrica cok bir artin yok. Belkide yarina iner.

Back
X