- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm zor bir durum yoğurt yiyememekyoğurt aslında dokunuyor seviyorum daaa
yoğurt aslında dokunuyor seviyorum daaa
yarım avuç mu, afiyet olsun![]()
deneyeyimee yoğurdun içine
salatalık kekik nane atsan yesen yine mi dokunuyor
bende önce yiyemezdimm
hata şekerli yerdimmm
ama sonra salatalık nane kekik ile alıştımmm
şimdilikkkk arkası gelir işten çıkmadanbana göre az![]()
teşekkür ederim canım, , belki hergün uğrayamam ama mutlaka uğrarımkitabı okumadım, ama sporun gücüne inanıyorum, bende her şeyden yenmeli ama miktarını abartmama prensibine katılıyorum... tabi hamur ve tatlı kısmında bu miktar minumum olmalı( ısırık kadar
)
mahzenim 21 gün eğer tartılmayacaksan sana saygı duyarım, sen kilo verde nasıl verirsen ver.. zaten haftaya çarşamba kilona bakmadığını yazarsın..
ayrıca günlüğüne her zaman uğrar sana destek olmaya çalışırım
yaptığın sporları merakla takip edeceğim ve 21 gün sonraki kilonuda tabiki, arada uğra sevgiler![]()
ben de sizi takip edeceğim canlar, sadece menülerinizi etmiycem.mahzenim seni takip edeceğiz unutmaaa
teşekkür ederim canım, , belki hergün uğrayamam ama mutlaka uğrarım
ben de sizi takip edeceğim canlar, sadece menülerinizi etmiycem.
Sarayca kafama takılan bişey vardı, ben neden listenin sonunda değilim diye
tek kilo alan benim ve neden en sonda değilim, gider ayak kıyak mı yaptın bana kızzz
![]()
bende öğlen barbunya fasulye yedim. akşama doğruda salatalık yemeyi düşünüyorum.Bugünü böyle kapatacağım bi aksilik olmazsa
bende öğlen barbunya fasulye yedim. akşama doğruda salatalık yemeyi düşünüyorum.Bugünü böyle kapatacağım bi aksilik olmazsa
selam hoşgeldin ama salatalık az değilmiii![]()
yeni başladımya biraz midem küçülsün hemde fasulyeyi 2 tabak yedim.
Aaa karnbahar yiyen bir daha,benim gibiBol bol cig karnabahar yedim. Tokum hamdolsun![]()