- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
aynen hiç birşey yapasım gelmiyor böyle donuk havalarda güneşi özledimbenim yaşadığım yerde günlerdir yağmur var, 2 gün önce şiddetli fırtına vardı, bu havalarda psikolojiyi etkiliyor, mesela bu gün pek keyifsizim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen hiç birşey yapasım gelmiyor böyle donuk havalarda güneşi özledimbenim yaşadığım yerde günlerdir yağmur var, 2 gün önce şiddetli fırtına vardı, bu havalarda psikolojiyi etkiliyor, mesela bu gün pek keyifsizim![]()
kızlar kar varmış birkaç yerde yaz gelemedi bir türlü![]()
benim yaşadığım yerde günlerdir yağmur var, 2 gün önce şiddetli fırtına vardı, bu havalarda psikolojiyi etkiliyor, mesela bu gün pek keyifsizim![]()
kahvaltı
bir parça peynir
badem salatalık 1 domates
5 zeytin
2 dilim ekmek
tabi bunun yarısı araögün olacak
Günaydın kızlar,
Dün akşam salata ve yoğurt yedim... Sonrasında limon zencefil çayı içiyordum şu 9 kat gofretler varya ondan bir tane yedim ama 1 paket değil şu resimdekinin 1 tanesini yani![]()
![]()
![]()
bu arada çoook karnım ağrıyor benim![]()
oldum oldum canım dün başladı![]()
ben akşam iş yerinde yarım pide yedim
evde 2-3 çatal kavurma
1 bardak ayran
bir kase puding yedim![]()
afiyet olsun canım dün akşam bende giderken dedim bir puding alsam kendime regl dönemindeyim ya çok tatlı istiyor canım ama hava soğuktu üşendim markete gitmeye
benimde oğlan babannesinden alıp gelmiş annemle evde yapacağız diye toz pudingi
bende mecbur yaptım ailece yedik![]()
günaydın
akşam sadece çorba içtim
s
kahvaltı bir haşlanmış yumurta biraz peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates salatalık bide iki lokma yağlı gözleme
günaydın herkese... kilo veren arkadaşları tebrik ederim öncelikle.dün kü tartıdaki hüsrandan sonra bugün sabah şöyle silkelenip kendime geldim
kahvaltı
3 kuru erik (kahvaltıdan 1 saat önce)
yeşil çay
lorlu maydonozlu omlet
domates-yeşillik
1 dilim ekmek
bu arada çoook karnım ağrıyor benim![]()
ben akşam iş yerinde yarım pide yedim
evde 2-3 çatal kavurma
1 bardak ayran
bir kase puding yedim![]()
günaydın
akşam sadece çorba içtim
s
kahvaltı bir haşlanmış yumurta biraz peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates salatalık bide iki lokma yağlı gözleme
günaydın
2 baardak suyumu içip kahvaltı yapacağım peynir domates salatalık ve çavdarlı ekmek bitki çayı içeceğim