• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

canım geçmiş olsun çok zor gerçekten aman dikkat et sağlığından önemli değil iş güç boşver olduğu kadar

senin oğlan kaç yaşındaydı evde yapacaksın anladığım kadarıyla tabiki sana zor olur canım kalabalık olursa

bende bu sene anasınıfında yapacağım benimkinin d.günüde aysonu

evdede çekirdek aile kutlama taraftarıyım

3 yıl üstüste evde kutladım büyük küçük çok kalabalık zor oluyor yoruldum artık
evet canım evde yapıcam, dışarıyı bütçem elvermiyor maalesef, şimdiye kadar kreşte, okulda vs kutladık ama bu yıl evde arkadaşlarıyla istedi, bu sene dörde gidiyor okul bitiyor ondan benim bu halimi buldu maalesef :(
bu yıl hastayım, ağrım çok oğllum seneye yapalım dedim seneye herkes dağılacak başka başka okullara gidecek dedi, lütfen bu yıl olsun anne dedi. Kıyamadım ben de, geçen hafta hazırlık yapmıştım o hastalandı ertelemek zorunda kaldık. napalım, sadece oğlanlar olur zaten o yüzden sorun olmaz heralde, olduğu kadar, olmadığı kader :)
ben gider, temizlik beni bekler:KK55::KK55:

Eve geldim. Cocuklarimin ikisode uyuyor.
Yemegi ocaga koydum. Cayimi yudumluyorum :)

Rollacim gayet güzel bir işin var. Kendi evinde mi bakiyorsun ?

Gurbetcim inşallah atanirsin. Bol bol kpss calis ama :)

Vefacim borek eni sonunda senin mideye gitmis :) afiyet olsun. Pisman olma. Yedigim yağ yapmaz deyip telkin et kendini :D

Yasemincim vaktin varsa spor yap. Gayet güzel olur :)

evet canım evde yapıcam, dışarıyı bütçem elvermiyor maalesef, şimdiye kadar kreşte, okulda vs kutladık ama bu yıl evde arkadaşlarıyla istedi, bu sene dörde gidiyor okul bitiyor ondan benim bu halimi buldu maalesef :KK43:
bu yıl hastayım, ağrım çok oğllum seneye yapalım dedim seneye herkes dağılacak başka başka okullara gidecek dedi, lütfen bu yıl olsun anne dedi. Kıyamadım ben de, geçen hafta hazırlık yapmıştım o hastalandı ertelemek zorunda kaldık. napalım, sadece oğlanlar olur zaten o yüzden sorun olmaz heralde, olduğu kadar, olmadığı kader :)

Oglusunda hakli ama :)
Kolay gelsin canim.
Fazla yorma kendini ;)

evet canım evde yapıcam, dışarıyı bütçem elvermiyor maalesef, şimdiye kadar kreşte, okulda vs kutladık ama bu yıl evde arkadaşlarıyla istedi, bu sene dörde gidiyor okul bitiyor ondan benim bu halimi buldu maalesef :KK43:

ozaman analı oğlan birbirinizi mutlu edin canım benim

olduğu kadar

bende okulda yaparsan diye maksatlı sordum zaten canım

bilirsin oyunevleri var burada iki tane ikisinede sordum sırf kiralamak 2 saat 350 tl istiyorlar

içinde sadece çay ikram var pastası meyva suyu ikramlar süsleme fiyata dahil değil

görsen düğün yapıyoruz sanki oğlana 30 kişilik şimşek arabalı pasta sordum bugün butik pastaneye 240 tl dedi düşünebiliyormusunnn

o zaman bol yeşillik bol su içmeni tavsiye ederim

ayrıca kuruyemiş kuru üzümü sütlü tatlılar tercihin olsun canımm

sen güzel gıdalar yeki, annesi bebişde faydalansın :KK66:
evet vefacım ona dikkat ediyorum zaten.şöyle ki ben doğumdan çıktığımda 75 idim.3-4 kilo ödem idi onu kısa sürede attım.sonrası ise dikkat etmediğim için yine 1-2 kilo aldım. şuan sadece abur cubur tatlı hamur işi yememeye çalışıyorum.eğer yeseydim75 in üzerine çıkmıştım.bünyem çok müsait dikkat ettiğim için şuan 68 lerde dolaşıyorum yoksa 80 ler uzaktadeğildi benim için.

evet vefacım ona dikkat ediyorum zaten.şöyle ki ben doğumdan çıktığımda 75 idim.3-4 kilo ödem idi onu kısa sürede attım.sonrası ise dikkat etmediğim için yine 1-2 kilo aldım. şuan sadece abur cubur tatlı hamur işi yememeye çalışıyorum.eğer yeseydim75 in üzerine çıkmıştım.bünyem çok müsait dikkat ettiğim için şuan 68 lerde dolaşıyorum yoksa 80 ler uzaktadeğildi benim için.
canım bende uzun bi süre 68 kiloda kalmıştım 80 ile doğuma gitmiştim şimdi 62 kilodayım artık 5 li rakamları görmek istiyorum eski günlerdeki gibi
kim höşmerim yemişşş
kim tulumbaa yemişş

BEN :KK17::KK17::KK17::KK17:

merhaba şimdiden iyi haftasonları dilerim.
güzel muhabbet etmişsiniz bende iyice tanımış oldum sizleri iyi oldu.
Sabahki tostan sonta nescafe ve biraz kuruyemiş yedim.Ama akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum.yanlızım yemekte.Kahvaltılık birşeyler yerim belki.

merhaba şimdiden iyi haftasonları dilerim.
güzel muhabbet etmişsiniz bende iyice tanımış oldum sizleri iyi oldu.
Sabahki tostan sonta nescafe ve biraz kuruyemiş yedim.Ama akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum.yanlızım yemekte.Kahvaltılık birşeyler yerim belki.
cnm sende biraz kendinden bahset bizde seni tanıyalım

cnm sende biraz kendinden bahset bizde seni tanıyalım

Bahsedeyim tabii.
İst da yaşıyorum evliyim. 18+18 yaşındayım.11 yaşında bir kızım var.muhasebeciyim.Zamanımı çoğu kızımla geçiyor tabiiki.yanlız kaldığımda da akşam geç saatlerde vs. kitap okumayı yabancı film dizi izlemeyi seviyorum.Çok renkli enteresan bir şey yok aslında.monoton devam..

Back
X