Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saraycam senindemi gunlugun vardi bacim . Hayirli olsun :)
sağol canım inşEve geldim. Cocuklarimin ikisode uyuyor.
Yemegi ocaga koydum. Cayimi yudumluyorum :)
Rollacim gayet güzel bir işin var. Kendi evinde mi bakiyorsun ?
Gurbetcim inşallah atanirsin. Bol bol kpss calis ama :)
Vefacim borek eni sonunda senin mideye gitmis :) afiyet olsun. Pisman olma. Yedigim yağ yapmaz deyip telkin et kendini
Yasemincim vaktin varsa spor yap. Gayet güzel olur :)
Evet yaa herkes halinden memnunsuz, ben de öğretmen olmak isterim mesela, konuştuğum öğretmenler de memur olmak istiyore tabi bana sorsan bende başka bir iş yapmak isterdim mesela öğretmenlik öğretmene sorsan oda bıkmıştır
yani sonu yok
Yoruldum canım aslında baya ama geldi gitti çok şükürOglusunda hakli ama :)
Kolay gelsin canim.
Fazla yorma kendini![]()
240 tl mi yok artıkozaman analı oğlan birbirinizi mutlu edin canım benim
olduğu kadar
bende okulda yaparsan diye maksatlı sordum zaten canım
bilirsin oyunevleri var burada iki tane ikisinede sordum sırf kiralamak 2 saat 350 tl istiyorlar
içinde sadece çay ikram var pastası meyva suyu ikramlar süsleme fiyata dahil değil
görsen düğün yapıyoruz sanki oğlana 30 kişilik şimşek arabalı pasta sordum bugün butik pastaneye 240 tl dedi düşünebiliyormusunnn
Selam cnm yaş tarifine bayıldımBahsedeyim tabii.
İst da yaşıyorum evliyim. 18+18 yaşındayım.11 yaşında bir kızım var.muhasebeciyim.Zamanımı çoğu kızımla geçiyor tabiiki.yanlız kaldığımda da akşam geç saatlerde vs. kitap okumayı yabancı film dizi izlemeyi seviyorum.Çok renkli enteresan bir şey yok aslında.monoton devam..
Selam kızlar iyi hafta sonları dilemek için biraz geç kaldım sanırımpazartesi sendromu başladı bile.
Doğum günü telaşım bitti gitti çok şükür
Maşallah sakinmis de burasi zorlamadim okurkenhafta sonları iyi oluyor burasi
Evet yaa herkes halinden memnunsuz, ben de öğretmen olmak isterim mesela, konuştuğum öğretmenler de memur olmak istiyor
Yoruldum canım aslında baya ama geldi gitti çok şükür
240 tl mi yok artık
valla bütçe olsaydı düşünebilirdim belki oyunevleri yada kafe ama olmadı. Bu doğum günü bana 100 tl civarı ml oldu
55 tl pasta 15 kişilik futbol figürlü
10 tl ekler pasta
5 tl meyve suyu
15 tl süs
diğer ikramlar da 30 tl falan olsa ( patatesli ve peynirli iki börek kısır sultan lokumu, sarma ve kurabiye ) 120 tl en fazla, senin sorduğun pastanın yarı fiyati
Selam cnm yaş tarifine bayıldım, yakınmis yaslarimiz ben de 18,5 diyorum, geceleri saymıyorum
![]()
teşekkür ederim canım, o da çok memnun oldu, yorgunluk falan kalmadı :)Canim tekrar nice mutlu saglikli yillara.
Gayet güzel hazirlik yapmışsın.
Oglusunda memnun olmustur.
Seninde butun yorgunlugun gecmistir
Bu gun ayran asinin 2. Günü
Bu gun fazla zorlanmadim, hemde sabah 10 dan aksam 16 ya kadar ev isi ve yemek tatli vs. Yaptim. Yaptiklarimin tadina bile bakmadim.
Bakalim yarin istediğim bir rakam gorebilecek miyim.![]()
teşekkür ederim canım, o da çok memnun oldu, yorgunluk falan kalmadı :)
ayrıca seni çok tebrik ederim, yapıp ta tadına bakmamayı ben pek başaramadım
![]()
günaydın arkadaşlar
kendimle gurur duyuyorum 2 ayda verdiğim kiloyu 2 günde tekrar aldımm ben bir silindirimm küp huriye az kalırr
merak etme cnm iki günde gelen iki günde gidergünaydın arkadaşlar
kendimle gurur duyuyorum 2 ayda verdiğim kiloyu 2 günde tekrar aldımm ben bir silindirimm küp huriye az kalırr
günaydın arkadaşlar
Selam kızlar iyi hafta sonları dilemek için biraz geç kaldım sanırımpazartesi sendromu başladı bile.
Doğum günü telaşım bitti gitti çok şükür
Maşallah sakinmis de burasi zorlamadim okurkenhafta sonları iyi oluyor burasi
Evet yaa herkes halinden memnunsuz, ben de öğretmen olmak isterim mesela, konuştuğum öğretmenler de memur olmak istiyor
Yoruldum canım aslında baya ama geldi gitti çok şükür
240 tl mi yok artık
valla bütçe olsaydı düşünebilirdim belki oyunevleri yada kafe ama olmadı. Bu doğum günü bana 100 tl civarı ml oldu
55 tl pasta 15 kişilik futbol figürlü
10 tl ekler pasta
5 tl meyve suyu
15 tl süs
diğer ikramlar da 30 tl falan olsa ( patatesli ve peynirli iki börek kısır sultan lokumu, sarma ve kurabiye ) 120 tl en fazla, senin sorduğun pastanın yarı fiyati
Selam cnm yaş tarifine bayıldım, yakınmis yaslarimiz ben de 18,5 diyorum, geceleri saymıyorum
![]()
Günaydın arkadaşlar,
Canım bende sendenim bu hafta sonu dibine dibine vurdum el insaf insan her öğünde hamur işi yer mi, korkudan tartılamadım...
krizantem 2 gün ayran aşı çorbası yap gider hemen, ben gönderdim :)