• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Ay banada ver tarifini bende yapiim gitti mi gerçekten

haşlanmış bulgur, nohut ve yeşil mercimekten 4 er kaşık bir kaseye koyup, içine 2 adet salatalık rendele, yoğurdu ayran yap ve bu karışımın içine kat, gün boyu bundan tüket, ama zararı var mı bilmiyorum, yinede dikkatli olmak lazım :)

haşlanmış bulgur, nohut ve yeşil mercimekten 4 er kaşık bir kaseye koyup, içine 2 adet salatalık rendele, yoğurdu ayran yap ve bu karışımın içine kat, gün boyu bundan tüket, ama zararı var mı bilmiyorum, yinede dikkatli olmak lazım :)
Tamam yarın başlıcam inşallah işe yarar bendede

Ben Google a ertesi gün diyeti yazınca şöyle bişey buldum

DENGE DİYETİ

Sabah

3 kaşık buğday gevreği + 1 kase liğht yoğurt + içine 1 elma doğrayın

Ara

3 adet kayısı

Öğle

1 kase çorba ( sebze çorbası çok daha düşük kalorilidir)

1 kase yoğurt

Bol salata

1 dilim kepek ekmek

Ara

1 porsiyon meyve+2 adet ceviz

Akşam

5-6 kaşık sebze yemeği

1 kase yoğurt

1 dilim kepek ekmek

Gece

2 porsiyon meyve

Not: bu bir zayıflama diyeti değildir. Sadece 1 gün uygulanır.

amma ben normal diyet gününde bilem bu kadar yemiyorum ki nasıl olacak...

soya olsa bizi atardı topikten şimdiye

benim durumda vahim
atardı demii bi dahada almazdı zaten
tartıya çıkmaya korkuyommmmm
bende 2 gün boyunca korktumda nolduuu tartı şlappp çarptı yüzüme pis boğazlığımı
kızlar hepimizin bi sirkelenip kendimize gelmemiz lazım ben yarın ayça kayanın ertesi gün diyetini yapmayı
düşünüyorum
aaa bende yapayım ayran çorbasınıda yapacamda çok gaz olur diye korkuyorum yoğurt bana dokunuyor ya

kızlar işlerim vardı anca gelebildim bende ayça kayanın kitabı var kitapta yazıyor akşam eve gidince kitaba bakıp paylaşıyım
yarın hep beraber yapalım aklımda kaldığı kadarıyla sabah yulaf meyve süt ara yok öğle etsiz sebze yemeği yoğurt 1dilim ekmek ikindi sütlü kahve kuru meyve badem
akşam öğle ıle aynı sanırım boyleydi akşam tam olarak yazarım bu diyet protein olmayan bir diyet proteinden fakir kalsiyum zengin bir diyet

kızlar işlerim vardı anca gelebildim bende ayça kayanın kitabı var kitapta yazıyor akşam eve gidince kitaba bakıp paylaşıyım
yarın hep beraber yapalım aklımda kaldığı kadarıyla sabah yulaf meyve süt ara yok öğle etsiz sebze yemeği yoğurt 1dilim ekmek ikindi sütlü kahve kuru meyve badem
akşam öğle ıle aynı sanırım boyleydi akşam tam olarak yazarım bu diyet protein olmayan bir diyet proteinden fakir kalsiyum zengin bir diyet

sütlü kahve gerçekten tok tutuyorrrr ama ben işyerinde ısıtacak yer olmadığı için içemiyom

akşamları tercih ediyomm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/

burda bunu yapıyorlar

irademiz güçlü olsa da yapsak iyi olurr

ama nerdeeeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/

burda bunu yapıyorlar

irademiz güçlü olsa da yapsak iyi olurr

ama nerdeeeeee
yok ben bunu kesinlikle yapamam ve çok sağlıksız bence

Back
X