• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ben de az önce 30 yaptım ama benim zaten kocaman totom ve ondan daha kocaman basenlerim var. bana iyi gelmez zannımca, totom daha da dikleşsin istemem.
senin resimdeki spor yapan hatunun dik ve yuvarlak totosu var ben pek sevmedim lakin diğerinin de bacakları arasındaki boşluk hoşuma gitti yawww

bacak arasında boşluk nasıl bir şey acaba :KK57: ben hiç görmedim de:)

totonla ilgili havanı sevsinler, daha dik istemezmiş mişşşşş :KK48:

bacak arasında boşluk nasıl bir şey acaba :KK57: ben hiç görmedim de:)

totonla ilgili havanı sevsinler, daha dik istemezmiş mişşşşş :KK48:
ha haaa, ne havası kız, öyle bir basen var ki, totomda da yağlar, bu haldeyken yaptığımda kaslar iyice dikleşirse fena olur diye düşündüm, ileride iyi olur belkim
bacak arası boşluk ne iyi olurdu valla, pantolonlarım orası eskir hep, yepyenidir aslında, atmak zorunda kalırım. işte ona yönelik bir egzersiz bulup hep birlikte yapalım:rolleyes:

bende o boşluğu hiç bilmem eteğin altına devamlı şort giyerim ki bacaklarım pişmesinnn:KK70::KK70::KK70:
ay ay aynı dertler, ben etek bile giyemem:KK53:
gelinliğin altına bile giymişliğim vardırrr:rolleyes::rolleyes:
:KK70:kilotlu çorap işe yaramaz mı canım:KK70:

kızlar aylakçılıktan bişey farkettim kk da. aşağıda ki resme bi bakın, bu uygulama yeni mi, ben mi yeni farkettim

Eklentiler

• kk.webp
    kk.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 49
bende tam tersi sabah ile öğle arasında acıkmıyorum bile hiç ara öğün yapmam ama benim öğle yemek saatim 12 yani erken sabah da kahvaltı saatim 8 o yüzden heralde.

Ama öğleden sonra saat daha 2 olmadan başlıyorum acıkmaya ya
bende sabahı anlatırsam öğleden sonra pek acıkmıyorum bakalım bugün nasıl olacak

yemeğimi yedim geldim, hava soğuk yürüyüş yapamam, birazdan bazı hareketler yaparım olmadı..

öğlen
yeşil mercimek çorba
yoğurt
4-5 adet kuşbaşı doğranmış et ( patlıcan yemeği varmış sadece etlerini yedim :)

gelinliğin altına bile giymişliğim vardırrr:rolleyes::rolleyes:

seninde basen var sanırım, ayrıca sende ölçülerini alacaktın hatırladığım kadarıyla ama yazmadın :(

ha haaa, ne havası kız, öyle bir basen var ki, totomda da yağlar, bu haldeyken yaptığımda kaslar iyice dikleşirse fena olur diye düşündüm, ileride iyi olur belkim
bacak arası boşluk ne iyi olurdu valla, pantolonlarım orası eskir hep, yepyenidir aslında, atmak zorunda kalırım. işte ona yönelik bir egzersiz bulup hep birlikte yapalım:rolleyes:

ay ay aynı dertler, ben etek bile giyemem:KK53:

:KK70:kilotlu çorap işe yaramaz mı canım:KK70:

mahzencim senin vaktin olur akşamları callanetics egzersizleri ni bir denesen, hem bazı rahatsızlıklarada iyi geliyormuş, benim 3-4 defa yapmışlığım var, orada sonunda çok güzel bacak egzersizide var :) yapılabilinir :)

kızlar aylakçılıktan bişey farkettim kk da. aşağıda ki resme bi bakın, bu uygulama yeni mi, ben mi yeni farkettim

bende farkettim şimdi, ama küçük fotoya mausu getirince oluyor muş :KK48:

Back
X