- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
gel vefa gel beklerim tatlım
bu ay sonu myhart gelecek yine bura bakalımmm
inşallah canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel vefa gel beklerim tatlım
bu ay sonu myhart gelecek yine bura bakalımmm
günaydın iyi haftalar bayanlar
bende de sıkıntı çok 5 gündür wc ye hiç çıkmadım gibi.hiç hayatımda böyle şey yaşamadım.az yiyorum diye mi oldu. regl günümde sarktı.isyanlardayım şiştim
günaydın iyi haftalar bayanlar
bende de sıkıntı çok 5 gündür wc ye hiç çıkmadım gibi.hiç hayatımda böyle şey yaşamadım.az yiyorum diye mi oldu. regl günümde sarktı.isyanlardayım şiştim
evet vücut bence tepki veriyor inat ediyor kiloları vermeyelim diyebendede aynı dertt reglimm geçtiii
tuvalet sorunuda eklenince şiştim iyice canımm
iyi haftalar sanada
evet sabırlı olucağım zaten geçen hafta çiğ kabak bile rendeledim salatanın içine böyle olmaması gerekirdi ama anlamadım.günaydın canım, lifli gıdalar , bol yeşillik tüketmeye çalış,
örnerk ; kabak yemeği gayet iyi oluyor, kıyma ile yaparsan lezzeti güzel olur,
kızlar ya, diyet yapmasanız da bi gelip, selam verin lütfen, merak ediyorum sonra....
Rolla neredesin kuzum ya
mahzen77 hiç uğramıyorsun artık
LaMeKaN369 sende hiç uğramıyorsun
daha doğrusu ben gelmeyince kimse uğramıyor![]()
ama amaaa beni neden merak etmedinnn ağlarım bak
sarayca cnm ben sürekli takip ediyorum topiğini.yazmasamda merak ediyorum neler yapmışsınız diye.
menü paylaşımı yapamıyorum biliyorsun sıkılıyorum
buhafta 5 günde 5 kilo diyeti yapmaya karar verdim bugün ilk gün şimdiye kadar sadece 1 tane haşlanmış patates yedim
2 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtim haliyle tuvaleti mesken eyledim
dün toplamda 2 saat spor yapmıştım ama sabah +lardaydım yine
merhaba kızlar hafta sonu çok işim vardı vestiyer dolap falan yaptırdım eve baya yorucu geçti diyette yapamadım tabi ama okadar çok hareket ettimki hepsini yakmışımıdır herkese selam
selam
sabah
1 yumurta
peynir
domates
salatalık
öğle
yemeğim yoktu
yarım yağsız tost (yarısı yanımda)
1 yumurta
akşamada gıdaklarım herhall
şöyle bi 5 yıl önce falan yapmıştım zar zor 2 kilo verebildim bakalım bu sefer sonuna kadar dayanabilirsem yazarım mutlaka sonucunumerhaba canım, uğra arada, menü ver demiyorum ki, bir selam versen yeter
5 günde 5 kilo , baya zor bir diyet, ama 3-4 kg veren oldu cuma zayıflama yarışmasında, Allah kolaylık versin, sonuçlarını yaz olur mu?![]()