• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

yok yapmadım yamamda ne bileyim çok tembelim diyeceğim ama zamanımda yok biliyor musun keşke yapabilsem ama

akşamları 15-20 dk tv karşısında bile yapabilirsin, farkı muhteşem oluyor, hele 1 hafta dene, ne demek istediğimi anlıyacaksın:KK66:

akşamları 15-20 dk tv karşısında bile yapabilirsin, farkı muhteşem oluyor, hele 1 hafta dene, ne demek istediğimi anlıyacaksın:KK66:

ne lazım bana top gerek değil mi şu plates toplarından

kendime alırken oğlana da almam lazım hayatta huzur vermez :D :D :D

top olmak zorunda değil, dur sana basit bir video göndereyim 15 dk.

ilk bununla deneyebilirsin :)

dur bakalım fırsat yaratmaya çalışayım akşamları ahh şu oğlanın ödev mevzusu olmasa varya :D

Ama yapılabilir yani oyun olur hem ona da :D

saol canım benim

rollacım sana ne oldu:KK57:, buradaki en azimli sendin, toparlan lütfen :KK43:

b fit devam mı ayrıca?
bana ne oldu bende bilmiyorum b fit te üç ay üyelik yaptırmıştım bu hafta başı bitti artık havalar güzel gidiyor açık havada yürüyüş yapıyorum 4 km yürüyorum her akşam iş çıkışı

bana ne oldu bende bilmiyorum b fit te üç ay üyelik yaptırmıştım bu hafta başı bitti artık havalar güzel gidiyor açık havada yürüyüş yapıyorum 4 km yürüyorum her akşam iş çıkışı

aman rollacım dikkat et, bak ne güzel gitti 3 kilon, bu ayda bi 3 kilo gitse, iyi olmaz mı?

ayrıca yürüyüş gayet güzel, en sevdiğim spor :)

canım neden sabahtan kahvaltını yapmıyorsun, öyle kilo veremezsin ki?

ayrıca kilo bildirimini yap lütfen:KK60:, çünkü bende 1 ay kiloma bakmak istemiyorum ama sırf sizler için devam ettiriyorum inan :KK43:
sabahları canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense.alıştım galiba.kilo bildirimi yaparım sorun değilde tutarsız olacak.yarın 2 kilo kadar almış olacağım haftaya düzene girersem sanki vermiş gibi olacak .o yüzden saçma olmasın dedim

Sabah kahvaltı çok önemlidir. Diyetisyenler mutlaka 8-9 gibi kahvaltı listesi verir. Tabi yinede kendin bilirsin. Kilo bildirimine gelince, elbette zorunlu değilsin. Bu hafta olmazsa sabit yazariz . Haftaya verdiğin kiloyu baz aliriz. ;)

Iyi geceler

Günaydınn kızlar

Saraycam dün akşam işlerimi toparladığımda saat 10 olmuştu spor filan yalan oldu o saatten sonra yapamazdım zaten..

Akşam hafif geçirdim yemeği

Sabah,
4 yk müsli
250 ml yarım yağlı süt

kahvaltım standart zaten değişmiyor hiç :D

sabah tartıldım 50,3 gördüm tartıda

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Günaydınn kızlar

Saraycam dün akşam işlerimi toparladığımda saat 10 olmuştu spor filan yalan oldu o saatten sonra yapamazdım zaten..

Akşam hafif geçirdim yemeği

Sabah,
4 yk müsli
250 ml yarım yağlı süt

kahvaltım standart zaten değişmiyor hiç :KK70:

sabah tartıldım 50,3 gördüm tartıda

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

canım maaşallah gene vermişsin kilo:KK9:

Back
X