• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

saraycam dün ayran aşının içine girenlerin kalorilerine baktım ve bana çok fazla geldi
1 kase haşlama nohut 720 kalori
1 kase fasulye 523 kal
1 sb yoğurt 124
bulgur 324 kalori

canım ödem atıyor, zaten doyurucu olduğunu hep yazdım, ayran aşını ertesi gün diyeti gibi düşün :)

kızlar ben menü paylaşmıyorum ama yediklerim baya karışık bi lokma ondan bi lokma bundan şeklinde yazması zor oluyor daha düzenli yemeye başlayınca yazmayada başlarım

günaydın hanımlar, dünkü ayranaşı sonrası 1 gr eksik yok, o kadar şiş hissediyorum ki kendimi, nasıl bir ödemmiş bu böyle :(

sabah
2 dilim tb ekmeği
peynir
domates
4 çilek
çay
su

e çok iyi yasemin , bende çok kilo aldın sanmıştım :)

ama kendimi çok hantaşmış hissediyom nedense

gerçi 2 gündür yürüyorum 45 dk sadece fazla yürümek isterim ama oğlan okuldan geliyor mecbur eve ggidiyroumm

işten çıkınca ev ile iş arası 20 dk yolu biraz daha uzatıyom 45 dk tamamlıyorum 10 dk daha erken çıkıyom işten öyle ayarlıyorum evde fırsat buldukça ip atlıyom mekik çekiyommm

ama kendimi çok hantaşmış hissediyom nedense

gerçi 2 gündür yürüyorum 45 dk sadece fazla yürümek isterim ama oğlan okuldan geliyor mecbur eve ggidiyroumm

işten çıkınca ev ile iş arası 20 dk yolu biraz daha uzatıyom 45 dk tamamlıyorum 10 dk daha erken çıkıyom işten öyle ayarlıyorum evde fırsat buldukça ip atlıyom mekik çekiyommm

45 dk çok iyi canım, yeterli bence, çok kasmamak lazım, :KK19:
yasemin bende bu gün twıster aldım a 101 de:rolleyes::rolleyes:

ara sütlü neskafe bi avuç karışık kuru yemiş
(badem fındık kuru üzüm )
ben yazmayınca çok yemiyorum ama çok karışık besleniyorum
yazınca motivasyonum

ara sütlü neskafe bi avuç karışık kuru yemiş
(badem fındık kuru üzüm )
ben yazmayınca çok yemiyorum ama çok karışık besleniyorum
yazınca motivasyonum

canım nasılsınnnnnnn

yok kız öğlen arası yaparım belki :) evde hiç yapamam, tv bile izliyemiyorum :rolleyes::rolleyes:

ay doğru 2 çocuklaaaaaa

mahzen nerdeeee yawwww

Back
X