Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyetler olsunGunaydin kizlar iyi hafta sonlari herkese sabah ac karnina maydanoz suyu kahvalti
1 dlm ekmek
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
Domates vs
Sagol tstlim sanadaafiyetler olsun
biz iyiyiz kilolarla savaşıyoruz senden ne haberslm kızlar nasılsınız bakım![]()
bende iyi cnm 3 kılo almıştım biri gitti kaldı 2biz iyiyiz kilolarla savaşıyoruz senden ne haber
çok iyi başarılar buralara uğramaz oldunbende iyi cnm 3 kılo almıştım biri gitti kaldı 2![]()
olur cnm bende gelirim vakit buldukça kendine iyi bak bol eksilerin olsunçok iyi başarılar buralara uğramaz oldun
sende yediklerini yazda bizede fikir olsun
sende kendine iyi bakolur cnm bende gelirim vakit buldukça kendine iyi bak bol eksilerin olsun![]()
cnm geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
sanada iyi haftasonları
Cok gecmis olsun canim
slm kızlar nasılsınız bakım![]()
bende iyi cnm bende 3 kılo aldım 1kılosunu verdim geri 2kılom daha var verilecekÇok sağolun kızlar, şimdi uyudu biraz daha iyi ama hiç bir şey yemiyor
canım hoşgeldin, nerelerdeydin, hiç uğramadın, bizler iyiyiz, bıraktığın gibi, yine buralardayız, ben aynı kilolarda dolanıp duruyorum
sen nasılsın?
bende iyi cnm bende 3 kılo aldım 1kılosunu verdim geri 2kılom daha var verilecek![]()
Ikindide 1 seftali aksam yemegi 1 kase corba 4 ymk kasgi yogurt 6 ymk zeytinyagli turlu