Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunGuzis teşekkür ederim canım.
Oglen
Sebze yemeği
Salata
bende sebzeli köfte ve cacık yedim canım
yapma böyle şeylerKizlar uyguladigim detoks an itibariyle bitti. Elim ayagim titremeye baslayinca yemek yedim
Lamekan aldigin korse ise yarasa soyle bize olur mu.
yapma böyle şeylersağlığından önemli allah aşkına
korse bi gelsin paylaşıcam düşüncelerimi merak etme inşallah işe yarar o kadarda para verdim bir korse için
valla sıkılaştırdığını ve incelme yaptığı söyleniyor ama tabii bakmak lazım böyle olursa süper olur valla :)
Eki Görüntüle 1600063
yok cnm akşam giyerim bende yoksa bu sıcakta patlar insanabowww sıcakta bu giyilir canınıza gareziniz mi varrrrr
yok cnm akşam giyerim bende yoksa bu sıcakta patlar insan![]()
almayı düşünüyorum tabii sadece beden anlamında biraz endişeliyim bel 82 cm bende m yani 38 beden siparişi verdim inşallah cok sıkmazÖlçülerini al bence fark edecek.
almayı düşünüyorum tabii sadece beden anlamında biraz endişeliyim bel 82 cm bende m yani 38 beden siparişi verdim inşallah cok sıkmaz
saraycam sayfan olduğunu bilmiyordum seni burdada gördüğüme sevindim![]()
cnm sağol unutmuştum ben kilomenüm
sabahi
2 armut
öğlen
2 kuru kayısı
1 hurma
1 kurutulmuş mürdüm eriği
türlü
salata
akşam
haşlanmış tavuk
salata
ayran
bu gün güya sadece meyve yiyecektim ama yapamadım, zaten ne gereği var, sağlıklı beslenerek gayet güzel kilo veriliyor :)
birazdan jillian yapmayı planlıyorum,
Rolla
krizantem3
LaMeKaN369
G guziss35
kızlar yarın kilo bildirim günümüz, tartılmayı unutmayın olur mu?
F frenzy80 canım sende bildir tartını , en azından kontrol altına alırız kilolarımızı
mahzen77 ah mahzen ahhh terkettin bizleri, hadi sende gel artık, bitti sınavların
![]()
canım, olsun yarın başlangıcın olur,cnm sağol unutmuştum ben kilo
bildirimini sabah pek iç açıcı bir rakam göremem ama olsun yinede tartılır yazarım
inşallah cnm ama ben son zamanlarda pek iradeli değilim ve şu anda dondurma yiyiyorum :-(canım, olsun yarın başlangıcın olur,
rolla hadi bak ne kaldı 60 a verelim beraber , sonra korumaya alırız, Allahın izniyle.