• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

evet canım sıcak ve nemli bir ant. var yine burda

teşekkürler iyiyim sen nasılsın çocuklar nasıll

bende iyiyim burada hava şimdilik iyi bakalım akşama doğru nasıl olur, çocuklarda iyi, sıcaktan etkileniyorlar tabi, küçük havuzları var, akşam banyoya koyuyorum 30-40 dk keyif yapıyorlar :)

bende iyiyim burada hava şimdilik iyi bakalım akşama doğru nasıl olur, çocuklarda iyi, sıcaktan etkileniyorlar tabi, küçük havuzları var, akşam banyoya koyuyorum 30-40 dk keyif yapıyorlar :)

ah ne güzel en güzel zamanları inan burda nefes alamıyoz 24 saat klımalar açıkkk

benim oğlum hergün plan yapma peşinde bugun şura gidem bugun bura gidem diye :KK45::KK45:

ah ne güzel en güzel zamanları inan burda nefes alamıyoz 24 saat klımalar açıkkk

benim oğlum hergün plan yapma peşinde bugun şura gidem bugun bura gidem diye :KK45::KK45:

ay evet yasemin büyük olunca daha başka oluyolarmış, istisnasız herkes söylüyor bunu, ee bende büyüsünler istiyorum :KK70: hayırlı evlat olsunlar, varsın plan yapıp, gezsin tozsun oğluşun,:KK60:

ay evet yasemin büyük olunca daha başka oluyolarmış, istisnasız herkes söylüyor bunu, ee bende büyüsünler istiyorum :KK70: hayırlı evlat olsunlar, varsın plan yapıp, gezsin tozsun oğluşun,:KK60:

aynen canım okumasa bile rabim hayırlı ve huzurlu sağlıklı evlatlat nasip etsin rabbim hepizin evlatlarnı korusun

inş allah uzum ömür verirse yine buralarda olursak birde büyükşehirde olursan 10 yıl sonra birdaha görüşelimm :KK45::KK45::KK45:

aynen canım okumasa bile rabim hayırlı ve huzurlu sağlıklı evlatlat nasip etsin rabbim hepizin evlatlarnı korusun

inş allah uzum ömür verirse yine buralarda olursak birde büyükşehirde olursan 10 yıl sonra birdaha görüşelimm :KK45::KK45::KK45:

amin canım

aslında farkındayım, çocuk büyütmek zor, helede bu devirde, çocuklar sadece seni görmüyor ki, çevresinden etkileniyor, rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.

günaydın kızlar sabah sıkı bir kahvaltı yaptım sandviç ekmeğine tost domates salatalık nane maydanoz 2 zeytin peynir
birazda ekmek şekersiz çay bununla ara öğün yapmadan öğlene kadar durucam
çünkü kahvaltıyı az yiyince canım çok tatlı istiyor bide böyle denicem

günaydın kızlar sabah sıkı bir kahvaltı yaptım sandviç ekmeğine tost domates salatalık nane maydanoz 2 zeytin peynir

cnm günaydın

gün önemli öğünü kahvaltıdır çünkü seni gün boyu zihinde tutacak bir öğun kahvaltını proteinle desteklersen inan çok fazla açlık hissetmezsnnnnnn eğer kahvaltını düzgün yapmazsan akşam üzeine doğru enerjın düşer bu sefer tatlı ihtiyacın artar

kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir domates biber vs
zeytin yemedim simitteki susamları hesapladım
ara öğün yapmıcam öğlene kadar bu beni tutar

kızlar diyet arkadaşım diye bi site var kalori hesabı yapıyo dünden beri onu takip ederek yediklerimi hesaplıyorum

günaydın kızlar
günaydın güzis, nasıl gidiyor, bıkkınlık yok di mi?:KK60:
günaydın canım, çok iyi etmişsin, bende ara öğünü sevmiyorum, kahvaltıyı iyi yaptığımdan ve öğlen çabucak olduğundan yetiyor bana, birde ara öğünsüz dene bakalım belki sana iyi gelecek, zaten bize neyin iyi geldiğini deneme yanılma yoluyla bulacağız...
cnm günaydın

gün önemli öğünü kahvaltıdır çünkü seni gün boyu zihinde tutacak bir öğun kahvaltını proteinle desteklersen inan çok fazla açlık hissetmezsnnnnnn eğer kahvaltını düzgün yapmazsan akşam üzeine doğru enerjın düşer bu sefer tatlı ihtiyacın artar

yasemin katılıyorum sana, özellikle yumurta :KK73: tok tutuyor,

kızlar bu ara kilo veremiyorum çünkü kaçamaklarım oluyor maalesef,:oops: aslında kilo vermekte istiyorum, kaçamak olunca kilo gitmiyor, nasıl yeneceğim bu durumu bilemiyorum, bir şeyin tadına bakıp, bırakmayı beceremedim, ya hep ya hiç misali, tipik akrep işte:KK22:

Back
X