Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de köfte var menüde
maalesef göremedim ablacım benim pc de sorun olabilir iş yerinde bazı şeyler kısıtlı bilgisayarda ondan olabilir açmıyoöğle yemeğim bugün cnm resimli paylaşmak istedi bundan sonra vakit buldukça resimli paylaşmak istiyorumEki Görüntüle 1604348
akşam fırsatım olursa resimli paylaşırım. :) afiyet olsun şimdiden[sağol canım sanada iyi eğlenceler
afiyet olsun:)
bu aralar kaçamaklarımın sebebi, cumartesi yolculuk var ve evde pek düzenli yemek yapmıyoruz, var olanları tüketiyoruz, mesela dün sebzeli pilav yaptım, eşimede melemen, bende mecburen pilav yedim yoğurtlahayırlısıyla bi taşınsaydım, daha düzenli olacaktı,
![]()
bende telefon dan giriyorum çok zor oluyor bazen yazarken donuyor sizinle yazışmaya yetişemiyorum
ahh cnm sorma ya son 3 gündür sporumu yapıyorum ama hala regl olamadım şişim haliyle.İhale dönemindeyiz işler çok yoğun
buarada moralimde cok bozuk yaşadığımız ilçede bomba patladı 1 polis yaralanmış çok korktuk Allah şifa versin bu ortam çok geriyor beni
Allah cümlemizi kötülükten korusun kızlar bu aralar ortalık çok bozuk maalesef rabbim yardımcımız olsun cümlemizinahh cnm sorma ya son 3 gündür sporumu yapıyorum ama hala regl olamadım şişim haliyle.İhale dönemindeyiz işler çok yoğun
buarada moralimde cok bozuk yaşadığımız ilçede bomba patladı 1 polis yaralanmış çok korktuk Allah şifa versin bu ortam çok geriyor beni
canım biraz önce özelden yazacaktım, doğuda olmak zor helede bu dönemde diye, sonra vaz geçtim, Allah yardımcınız olsun hakikaten ülke çok karışık, ben haber dahi izlemiyorum, çok üzülüyorum,
amin cnm ortam maalesef çok karışık evden biyere kımıldayamıyoruz ilçeyle ilin bağlantısıda nerdeyse yokAllah cümlemizi kötülükten korusun kızlar bu aralar ortalık çok bozuk maalesef rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
amin cnm ortam maalesef çok karışık evden biyere kımıldayamıyoruz ilçeyle ilin bağlantısıda nerdeyse yok
teşekkür ederim cnmafiyet olsun:)
ARA
1 şeftali