• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın arkadaşlar,:KK200::KK200: dün eve gittim hazırlandım, çocuklar uyandı, onları hazırladık ve yemek yemedim, çıktık, gelin almaya gittik, orada ikram vardı, 2 lokma su böreği, 2 lokma laz böreği 2 küçük dilim baklava yedim, biliyorum yememeliydim, 2 adet meyve suyu içtim ayrıca, çok sağlıksız evet, ama bu gün gayet dikkatli olmaya çalışacağım, yarın belki artı olabilirim, bu hafta hiç iyi değildi benim için:oops:

bu cumartesi yola çıkacağız kısmetse, 1 hafta kv delerde kalacağız, orada daha düzenli olabilirim, en azından yürüyüş vs. yapma fırsatım olur..

bu cumartesi yola çıkacağız kısmetse, 1 hafta kv delerde kalacağız, orada daha düzenli olabilirim, en azından yürüyüş vs. yapma fırsatım olur..
inş canım 2 gündür anladım ki sporsuz diyet boşa kürek çekmek gibi muhakkak spo
günaydın canım, yeşil çay vs. iç, ödeme iyi gelir belki,
sabahları aç karnına maydanoz kaynatıp içiyodum bayadır yapmadım yarın tekrar başlıcam bakalım

inş canım 2 gündür anladım ki sporsuz diyet boşa kürek çekmek gibi muhakkak spo

sabahları aç karnına maydanoz kaynatıp içiyodum bayadır yapmadım yarın tekrar başlıcam bakalım

evet canım spor çok etkili, bende günlerdir yapmıyorum, hatta haftalardır, buda beni çok etkiliyor

maydanoz suyu ödeme iyi geliyor, ama devamlı içmek zararlı olabilir.

günaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor

günaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor

aa geçmiş olsun ya, kişiden kişiye değişiyor işte, bende severek yapıyorum, ama bu detoksu en fazla ayda bir yapmalı, ben son zamanlarda buzlukta bitsin diye yaptım ve hiç etkili olmamıştı :)

geçmiş olsun canımm bünyesi kabul etmedi demekkii

günaydınn
günaydın canım, çabuk gelen çabuk gider, biraz dikkatle verirsin sennn:KK54:

inşallah kuzummm :KK28::KK28::KK28:

sabah kahvaltım
2015-08-13 09.12.31.webp

sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor[/QUO
geçmiş olsun canım

Back
X