kızlar bende acı gerçeği yazayım
geçen hafta 63.3 kg
bu hafta 63.8 kg
fark +500 gr
maalesef akşam yine kendimi tutamadım, çok utanıyorum bu halimden,
burada örnek olmak istiyordum ama olamadım
, bundan sonra daha düzenli olmak için elimden geleni yapacağım, en azından gramda olsa eksi olmaya çalışacağım,
![]()
YİNE çok güzel gidiyorsun bence haksızlık yapma kendineeee
canım bende bu gün ayrılış falan yapıyorum, yoğundum ancak girebildim, bende artıdayım ve bende artık 50 li rakamları görmek istiyorum,
bence 10 günde yeme düzenini oturtursun, hem eşinde destek olacakmış, 10 günde hedefin 1 kilo olsun, bence yavaş yavaş ama,istikrarlı bir şekilde verelim, önce şu yeme ataklarımızı bitirmeye çalışalım, sonrasında sporu en azından haftada 3 gün yapmaya çalışalım ve yemeklerden önce mutlaka bol su içelim ki, birden kendimizi kaybedip, aşırı yemeyelim, ayrıca akşam bir saat seçip, örneğin yazın 19:00 olabilir, o saatten sonra prensip edinip, hiç bir şey yemiyelim, bunları uygularsak , belki yavaş yavaş güzel bir şekilde veririz kilolarımızı
aslında bu işi o kadar iyi biliyorum ki
artık inan sıkıldım diyet yapamaktan hayatıma bir türlü düzenli beslenmeyi oturtamıyacağım ve hep ömrüm diyetle geçecek bende hep 18,30 da sonra hiç bir şey yemezdim son bir haftadır allah ne verdiyse yiyommmm inatla da tartılmıyomm