• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

hala aynı kilodayım desem:KK23: ramazanda 3 kilo verdim bayramda hepsini geri aldım

ayy tatlımmm aynı ben en son 59dum gez toz bayram seyran tatil derken 63 e gelmişimm ay utanç verici neyse çoğu ödemdir kalıcı kilo değildir deyip tekrar koları sıvadım :KK17:

iyi yapmışsın tatlım bende spora başladım onunda etkisi olur bakalım ilk hedefim 60 sonra 57 sonrada 55 inş

Lusi Lusi hoşgeldin tatlım. Seni gördüğüme sevindim. Kilo aldığına uzuldum ama 3-4 kilo nedirki hen verirsin ;)

Kizlar cumaya guzel bir sonucla gelmek istiyorum. Umarım yarin kacamak yapmam. Spor hic yapamiyorum. Hayirlisiyla evime tasinsam, duzenimi kursam iyi olacak.

Lusi Lusi hoşgeldin tatlım. Seni gördüğüme sevindim. Kilo aldığına uzuldum ama 3-4 kilo nedirki hen verirsin :KK66:

Kizlar cumaya guzel bir sonucla gelmek istiyorum. Umarım yarin kacamak yapmam. Spor hic yapamiyorum. Hayirlisiyla evime tasinsam, duzenimi kursam iyi olacak.

selam tatlımmmm evet aldım ama kalıcı değildir hemen verirsem sorun olmaz deyip kendimi avutuyorum şuan ama vericem söz :KK47:

Tunaydin kizlar.
Lusi Lusi tabikii verirsin tatlim. Kilolar korksun bizden :)

Arkadaslar Dun biraz kaçamak yaptim ama sabahki kilom mutlu etti beni :)

Guzis rolla sizleride goremiyorum, enerjiniz mi düştü kuzum. Hadi toparlanin .

Günaydın kizlar
Gecen hafta 63.8 bu hafta 62.4 dün 62 idim. Azcik kacamak ile dunden bu gune fark var yinede iyi. Internet yavaş oldugundan fazla acamiyorum. Sonuclarinizi merak ediyorum. Iyi kilo vermeler

Günaydın kizlar
Gecen hafta 63.8 bu hafta 62.4 dün 62 idim. Azcik kacamak ile dunden bu gune fark var yinede iyi. Internet yavaş oldugundan fazla acamiyorum. Sonuclarinizi merak ediyorum. Iyi kilo vermeler
maşallah cnm sana 60a bişey kalmadı pro yaptın dimi bu hafta

günaydın kızlar bende anormallikler dönüyo 3 gündür kabızlık çekıyorum maalesef sonuç çok kötü 69,3 bu sabah tartıldım

okullar açılsın o zaman adamakılllı diyetimi yaparım dedim ama okulların açılması ertelendi ben en iyisi dikkat ederek başlayayım ahh birde adet olaydım daha rahatlayacaktımm :KK17::KK17:

Guzis bende form caylar içiyorum arada

Lamekan asil tatil yeni basliyor benim icin. Bakalim irademe sahip cikabilecek miyim. Bende bayram sonuna kadar en azindan sabit kalabilsem iyi olur.

Evde olduğum için yeme saatlerim pek düzenli değil bu nedenle menu paylasamiyorum ama dikkat etmeye calisiyorum.

Back
X