- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
Şu forum kısımında en kararlı ve motive edici başlık seninki canım.hazirana kadar, Allah nasip ederse devam, iyisiyle kötüsüyle kilo bildircem![]()
Söylemeden geçemiycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu forum kısımında en kararlı ve motive edici başlık seninki canım.hazirana kadar, Allah nasip ederse devam, iyisiyle kötüsüyle kilo bildircem![]()
sabah tartıldımmm 61,9 kiloyummm
bu gazla bu haftayı ii değerlendirme yapmam lazım
çünkü 1 haftaya kadar annemler gelecek annemin yemekler bana yarar kesin izinde
yiyeceğim ama egzersizi sporu bırakmayacağım faydasını çok gördüm
en azından annemler gidene kadar kilomu sabit tutarsam iidir
şimdi fikss kahvaltı zamanı![]()
günaydın hayırlı cumalarınız olsunn
bende 66,20kg![]()
günaydın hayırlı cumalar kızlar
bende geçen cuma 64.1 idim bu cuma 63.6 kg geldim reglimin 2 . günü olmasına rağmen![]()
harikasınız kızlarr, tebrikler
güzide önemli olan incelmemiz canım, tartı hiiç önemli değilgünaydın hayırlı cumalar bende 67.0 düne göre -400 ctesiye göre +100 dikkat ediyorum ama anlmadım takmıycam kafaya hafta sonu spor yapıcam ptesi 66,7 olmayı hedefliyorum bakalım
bende geçen cuma 64.1 idim bu cuma 63.6 kg geldim yazdın bunun neresi artıııgüzide önemli olan incelmemiz canım, tartı hiiç önemli değil
tebrikler canım artıda değilsin
kızlar bu hafta kara çalı gibi bi artı benim
canım pazartesiye göre 100 gr artıdayım, haftanın 2 günü tartılıyoruz yabende geçen cuma 64.1 idim bu cuma 63.6 kg geldim yazdın bunun neresi artııı![]()
afiyet olsun canımkahvaltıda sandviç ekmeğim vardı 3te 1'ini yedim bir parça peynir +2 zeytin+1 yumurta+salatalık+domates ile
çünkü öglene sultan böreği varmış onu yiyeceğmmm
ne güzel yazmışsın, bu sefer hakikaten hepimiz kararlıyızbu sefer herkesin ortak noktası inanmakkk
hepimiz farkındayızz ki yaz geliyor ve ince kıyafetler artık o yağ kütlelerini kapatmıyorr
yaza kadar fitt olmak lazımmm
günaydın hayırlı cumalar bende 67.0 düne göre -400 ctesiye göre +100 dikkat ediyorum ama anlmadım takmıycam kafaya hafta sonu spor yapıcam ptesi 66,7 olmayı hedefliyorum bakalım
ne güzel yazmışsın, bu sefer hakikaten hepimiz kararlıyız
aynen canım nasıl olsa gidecek takmıycam artık akışına bırakıcam kaçamak yapmadıktan sonra sıkıntı yokgüzide kafaya takma fazla beni örnek al bak aylardı bir ileri bir geri gidiyorum ama hiç stres etme cnm enin de sonunda gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk