• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

inşallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız en önce vucut bedeb ruh sağlığı için bunu başarmamız gerekiyor

8günde 3 kilo vermişsiniz çok hızlı değilmi yalnız??

Topic başkanımız Sarayca arkadaşımız gelsinn oda kabul buyursun ben isterim aramızda sizi

Tedaviniz içinde acil şifalar
teşekkürederim açıkcası ilk kilolar çabuk gidiyor 8 günde değil 4 günde 3 kg gitti aslında şimdi kilo vermem durdu.bende aranızda olmayı isterim

tünaydın, bu gün modum düşük biraz, haftasonu kaçırdım, ama toparlanma vakti, sabah sular kesikti kahvaltı hazırlayamadım (ne alaka, dediğinizi duyar gibiyim:KK53:) sabah peynirli sandviç aldım, hafta sonu kaçırdığım yetmezmiş gibi:KK22: aslında ayran aşı yapcaktım ama dediğim gibi sular kesikti:KK45:

öğlen
et sote
salata
2 dl kepek ekmeği

akşam
sadece çorba içeceğim:KK51:

tünaydın, bu gün modum düşük biraz, haftasonu kaçırdım, ama toparlanma vakti, sabah sular kesikti kahvaltı hazırlayamadım (ne alaka, dediğinizi duyar gibiyim:KK53:) sabah peynirli sandviç aldım, hafta sonu kaçırdığım yetmezmiş gibi:KK22: aslında ayran aşı yapcaktım ama dediğim gibi sular kesikti:KK45:

öğlen
et sote
salata
2 dl kepek ekmeği

akşam
sadece çorba içeceğim:KK51:
ayyy bu elektrikler kesikti ögretmenim çalışamadım der gibi olmuşş:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

salı çarşamba ayran aşı yapacağım

eyvah yaz gelmek üzere kızlar:eek:

Allah nasip ederse 1 ay sonra annemin yanına gideceğim 9 gün kalmaya niyetliyim, bu bir ayda 5-6 kg hedefliyorum bakalım:KK17:
saraycam yarın akşamda annemle babam benim yanıma geliyorlarr nasipse

cuma oğlanın müsamere var 23 nisan

salı günüde okulda doğumgünü

genic genic
G guziss35
hep beğeniyorsunuz, neden yazmıyorsunuz kızlar:KK42:

yoooo yazıyorum ben dermişim :KK50::KK50::KK50::KK50:

şaka bir tarafa ben de ayran aşı yapacaktım

akşam koydum bir iki taşım kaynasın karabuğday altını kapatırım demiştim.

anammmm bir koku var ortalıkta anlatamam

bayadır da yemek yakmıyordum iyi oldu :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama herşeyi hazırlayıp karabuğday eksik olunca sabah inat ettim diyet etmeye:p:p:p:p diyerek bu defa işmi garantiye alıp demledim geldim

öğlen yedim hadi bakalım kazam mübarek olsun:21::21::21::21::21:

ayyy bu elektrikler kesikti ögretmenim çalışamadım der gibi olmuşş:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

aynen öyle oldu, bahane işte:oops:

HADİ BAKALIM KAZAN MÜBAREK OLSUNNN

BÖYLE YAPA YAPA BOZA BOZA ZAYIFLICAZ İNŞ..
inşallah ya iyice stres oldum:KK23:

saraycam yarın akşamda annemle babam benim yanıma geliyorlarr nasipse

cuma oğlanın müsamere var 23 nisan

salı günüde okulda doğumgünü

hadi gözün aydın canım, şimdiden nice mutlu yıllar paşama:KK200:

yoooo yazıyorum ben dermişim :KK50::KK50::KK50::KK50:

şaka bir tarafa ben de ayran aşı yapacaktım

akşam koydum bir iki taşım kaynasın karabuğday altını kapatırım demiştim.

anammmm bir koku var ortalıkta anlatamam

bayadır da yemek yakmıyordum iyi oldu :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama herşeyi hazırlayıp karabuğday eksik olunca sabah inat ettim diyet etmeye:p:p:p:p diyerek bu defa işmi garantiye alıp demledim geldim

öğlen yedim hadi bakalım kazam mübarek olsun:21::21::21::21::21:

oo kötü olmuş yakman, yani detoks günün bu gün, bende yarın ve sonraki gün yapacağım, salatalık bitmişti, salı alacaklar, olmadı ben 1 kg alır eve giderim bu gün...

aynen öyle oldu, bahane işte:oops:

inşallah ya iyice stres oldum:KK23:

hadi gözün aydın canım, şimdiden nice mutlu yıllar paşama:KK200:

oo kötü olmuş yakman, yani detoks günün bu gün, bende yarın ve sonraki gün yapacağım, salatalık bitmişti, salı alacaklar, olmadı ben 1 kg alır eve giderim bu gün...

evet canım aynen öyle ama ben tam yapmıyorum

normalde çay,kahve yasak diyor ama ben de kahvesiz kesinlikle olmaz

kaldı ki zaten hep şekersiz içiyorum

Back
X