Karar Veremedim ArkadaşLar Yardım Edebilirmisiniz.

iLaydamMuge

Hayatımın anLamı Prensesiimm....
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
779
20
318
Balıkesir
Bulaşık makinesi çamaşır makinesi set üstü midi fırın alıcam Arçelikmi yoksa profilomu alsam karar veremedim buzdolabım profilo o yüzden aynı marka olsunlar diye profilo mu alsam diyorum. bide profiloda ocaktan sonra ödeniyormuş kampanyası daha iyi ama bir türlü karar veremedim yardım edermisiniz kullananlar varsa :S

ben arçelik kullananlardan çok şikayet duydum. özellikle buzdolabı kullanıcılarından. ama sen buzdolabı almayacakmışsın. bilmiyorum tam ama arçeliği iyi düşün derim. profilo hakkında bilgim yok bişey diyemiyorum o yüzden. ama kampanyası olması iyi bence.

Bosch'ta da bu aralar bir kampanya var canım biz 2000 liralık çamaşır kurutma makinesini 1180 liraya aldık 20 gün önce filan. Bütün ürünlerinde var bu kampanya sanırım .

Bosch'ta da bu aralar bir kampanya var canım biz 2000 liralık çamaşır kurutma makinesini 1180 liraya aldık 20 gün önce filan. Bütün ürünlerinde var bu kampanya sanırım .

Teşekkür Ederim..

profilo-siemens-bosch aynı grubun malları diye biliyorum. O yüzden teknik servis hizmeti açısından bakarsan profilo daha mantıklı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…