• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Veremedim (Özel Ders)

canım matematik bölümü mezunu değilsin, artı öğretmen değilsin
matematiği bilmek, öğretebilmek anlamına gelmez
aynı durumda olsak cüzi bir miktar söyler, kendimi denerdim
bana göre 25-35
o yaşta bir çocuk için haftada farklı günlerde iki ders yeter de artar bile

evet matematik mezunu değilim işte o yüzden diyorum ya fazla uçamam diye :)
yüksek lisans yapıyorum aslında derslere girip anlatıyorum üni öğrencilerine o yuzden anlatmakla alakalı bir problemim olmaz diye düşünüyorum ama iş özel derse gelince nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım

evet matematik mezunu değilim işte o yüzden diyorum ya fazla uçamam diye :)
yüksek lisans yapıyorum aslında derslere girip anlatıyorum üni öğrencilerine o yuzden anlatmakla alakalı bir problemim olmaz diye düşünüyorum ama iş özel derse gelince nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım
canım sınıfa ders anlatmakla, birebir çalışmak çok farklı oluyor
ayrıca yetişkinlere anlatmakla, bir çocuğa seviyesine inip anlatmak da çok farklı
önce bir kendini dene derim canım

canım sınıfa ders anlatmakla, birebir çalışmak çok farklı oluyor
ayrıca yetişkinlere anlatmakla, bir çocuğa seviyesine inip anlatmak da çok farklı
önce bir kendini dene derim canım

aynen özel ders çok farklı işte,korkum da ondan . cevaplarınız için cok teşekkür ederim :)

Bu yasak yalnız.
Öğretmenler özel ders veremiyor.
Hele ki kendi öğrencisine ders vermek hiç etik değil.
zaten kendi ogrencisine degil komsu cocugu, es dost cocuguna ders veriyor. ayrica kamuda degil ozel bir kolejde etut ogretmenligi yapiyor. kadrolu bile degil. bunun yasal oldugunu saniyorum.

En son 3 yil önce özel ders verdim... 40 dak ders 10 dak teneffüs 40 dak ders toplam 1,5 saate 100 tl alıyorumdum peşin.... Aylık ne kadar tutacağını sen niye düşünüyorsun veli düşünsün eğer durumu yoksa kendisi çocuğu ile ilgilenecek.. Sonuçta haftada 4 saatini ayırmaktan bahsediyorsun... hersey pahali bir egitim ucuz ve bunu yapan da biz egitimcileriz....kuafore gidince yarim saat bile surmeyen egitim gerektirmeyen bir is icin bile dunya kadar para bayiliyoruz... haketti diyoruz emek var diyoruz eve bi usta çağır civi cakmak icin bile 50 tl alıyorlar.... seviyeyi düşürmeyelim...

aynen para olarak cok yuklenmek istemedim zaten bana biraz katkısı olsun yeter.. aslında ben haftada 50 lira alayım ayda 200 yeter demiştim kendi kendime ama az mı düşünmüşüm acaba ?

ideal

kendi öğrencisi için tamam etik değil de, öğretmenlerin niye özel ders veremediklerini anlamadım ve ilk defa duydum cidden. açıklar mısınz ?
Merdiven altı dershanecilik durumundan ceza alıyorlar.
Daha önce bu şekilde şikayet edilip başına iş gelen çok insan oldu.
Şikayet edilmedikçe sorun olmuyor ama edilirse vay hallerine.

zaten kendi ogrencisine degil komsu cocugu, es dost cocuguna ders veriyor. ayrica kamuda degil ozel bir kolejde etut ogretmenligi yapiyor. kadrolu bile degil. bunun yasal oldugunu saniyorum.
Tabi vergisini veriyorsa sorun yok ama hiç zannetmiyorum.

En son 3 yil önce özel ders verdim... 40 dak ders 10 dak teneffüs 40 dak ders toplam 1,5 saate 100 tl alıyorumdum peşin.... Aylık ne kadar tutacağını sen niye düşünüyorsun veli düşünsün eğer durumu yoksa kendisi çocuğu ile ilgilenecek.. Sonuçta haftada 4 saatini ayırmaktan bahsediyorsun... hersey pahali bir egitim ucuz ve bunu yapan da biz egitimcileriz....kuafore gidince yarim saat bile surmeyen egitim gerektirmeyen bir is icin bile dunya kadar para bayiliyoruz... haketti diyoruz emek var diyoruz eve bi usta çağır civi cakmak icin bile 50 tl alıyorlar.... seviyeyi düşürmeyelim...

ben o zaman bayağı bayağı az düşünmüşüm..
aslında kuaför vs orneklemeniz cokzel olmus, içime sindi yani. bakalım haftasonu gelsin de bir ne kadara anlaşacağımızı ben de merak ediyorum.

Ben de 4.siniflara ozel ders veriyorum.saat degil de seans uzerinden anlastim.ayda 8 seans 300 tl.her seans tam 1saat 20 dk suruyor.yani seansi 38e geliyor.

Back
X