- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Tamturum var. O zaman bunu alayim alyans almayayim :) ama tektasim da cok kucuk :))) hepsi bir arada olmuyor iste.İnce tamturlar var .
Onlar çok tarif duruyor. Onu alyans yapabılırsın .
Ama ben normal sarı alyanslardan aldım .
Çünkü diğer alyanslarla pek rahat edemedım .
Sürekli tak çıkarda yapamıyorum .
Özel biryere gidersem diğer yüzüklerimi takıyorum.
Suan 2 bucuk civari bisey canim tektaslardan daha uygun degil mi:)Bende tektaşımı zenden almıştım.Attığınız resimde ki yüzüğü bende çok beğenmiştim fakat fiyatını duyunca gözlerimiz fal taşı gibi açılmıştı
Aynen bende sadelikten yanayım o yuzden hic bi alyansi begenemedim. :) tskler yorum icin.Ben diger tek taslardansa bunlari daha cok begeniyorum cok zarif duruyor
Alyans da bence duz klasik alyanslar var ya ince beyaz altin kesinlikle onlarla cok yakisir
Taşli tuşlu alyanslardan hic hoslanmam varoş duruyor bence
Tektaşın küçük olup büyük gözükenleri var. Tasarımı gösterişli duranları. Benimkisi 0,16 karat valla ama hiç minik durmuyor. 0,20’den daha büyük durur.Tamturum var. O zaman bunu alayim alyans almayayim :) ama tektasim da cok kucuk :))) hepsi bir arada olmuyor iste.
Zende var zümrüt elmas filan olanıda var çok güzel mavisini beğenmiştim benbu nerede?
O nasil oluyo canm hangi magazada var benim ki cok kucukTektaşın küçük olup büyük gözükenleri var. Tasarımı gösterişli duranları. Benimkisi 0,16 karat valla ama hiç minik durmuyor. 0,20’den daha büyük durur.
benim tektaşım 0.41 karat 3 bin küsüre almıştık:) o resimde ki yüzüğe de 20 bin demişlerdi:) keşke bahsettiğiniz fiyatı söyleselerdi o dakika alırdıkSuan 2 bucuk civari bisey canim tektaslardan daha uygun degil mi:)
Benim tektasik 0.20 ama 2.500 e aldikbenim tektaşım 0.41 karat 3 bin küsüre almıştık:) o resimde ki yüzüğe de 20 bin demişlerdi:) keşke bahsettiğiniz fiyatı söyleselerdi o dakika alırdık
Benimki de zen geçen sene almıştık 3.300e. Kare şeklinde resim attığınız yüzük benimde çok hoşuma gitmişti özellikle sorduk taşları ve karatından dolayı sanırım 20 bin demişlerdi bizde tektaşı alıp arkamıza bakmadan çıktıkBenim tektasik 0.20 ama 2.500 e aldikgosterdigim yuzukte suan 2.500 kusurlerde. Tektasiniz hangi marka benim ki zen forewer mark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?