Karar veremedim.

eylul2807

Supermom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9.516
2.180
448
merhaba KK ailesi;

Eşimin ailesi ile Farklı şehirdeyiz şuan ve benim ikizlerim var 13.5 aylık benim aileme daha yakınız ama ikiz olunca tek başına bakamaz annem.ikizlerden dolayı ben işi bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi bana çok iyi bir iş teklifi geldi maaş olarak gayet iyi. Geleceğimiz için çalışmak istiyorum . Ama ikizlerim için endişeliyim yuvaya göndermekte kararsızım. Bakıcı olayına sıcak bakamıyorum.

0-6 YAŞ olarak Bulunduğum yerde yuvalar var. Nasıl bakarlar, çok hasta olur mu yavrularım, gelişimleri için iyi mi olur kötü MÜ? Daha Küçükler mi?

Fikirlerinizi bana söylerseniz sevinirim.

Bu sene çalışmazsam seneye düşünüyorum çalışmayı ama bu şartlarda ve böyle maaşa ozaman iş bulabilirmiyim bilmiyorum!

Illa calisacaksan eve kamera takarak guvenilir bklgili olmasina gerek yok merhametli sefkatli birini bulman . Bunu bir ikiz annesi adayi ve anasinifi ogretmeni olarak soyluyorum. Sartlar ne gosterir bilmem ama yerinde olsam cocuklarimi cikarmazdim disari.

Illa calisacaksan eve kamera takarak guvenilir bklgili olmasina gerek yok merhametli sefkatli birini bulman . Bunu bir ikiz annesi adayi ve anasinifi ogretmeni olarak soyluyorum. Sartlar ne gosterir bilmem ama yerinde olsam cocuklarimi cikarmazdim disari.
Teşekkürler; bunuda alterneflar arasına alayım. Kamera çözüm olur mu ki? ikisine 1 bakıcı nekadar bakabilir onuda düşünüyorum. Kafam çok karşık. Illa çalışmak değil böyle bir teklifin gündemde olması beni şuan işe başlamam konusunda içimde istek uyandırdı tabiki Çocuklarım daha önemli ama gelecekleri için benim çalışmam Artı olabilir diye düşünüyorum. Ama gelişmelerini kötü etkilicekse zaten erteleyebiliriz.

Çok iyi bakan yerler var..
Hem zaten sonsuza dek yanlarında olman imkansız. . Illa ki okul vs yüzünden ayrı kalacaklar sizden..
Arkadaşım in da ikizleri var bakan kişiden çok memnun. .
Bence kaçırmayın madem iyi bir maaş ve fırsat. .

Teşekkürler; bunuda alterneflar arasına alayım. Kamera çözüm olur mu ki? ikisine 1 bakıcı nekadar bakabilir onuda düşünüyorum. Kafam çok karşık. Illa çalışmak değil böyle bir teklifin gündemde olması beni şuan işe başlamam konusunda içimde istek uyandırdı tabiki Çocuklarım daha önemli ama gelecekleri için benim çalışmam Artı olabilir diye düşünüyorum. Ama gelişmelerini kötü etkilicekse zaten erteleyebiliriz.
Bi deneyin isterseniz olmazsa işi bırakırsınız. . Bi deneyin demem de mi amaç ilerde bu kadar iyi fırsata denk gelemez sen pişman olursun. Pişman olmamak için bi dene derim m denemeden bilemezsin

Bi deneyin isterseniz olmazsa işi bırakırsınız. . Bi deneyin demem de mi amaç ilerde bu kadar iyi fırsata denk gelemez sen pişman olursun. Pişman olmamak için bi dene derim m denemeden bilemezsin
Evet bende ilk olarak deneme taraftarıyım. Bakalım söz konusu çocuklar olunca kafalar düşünmekten davul gibi oluyor

Çok iyi bakan yerler var..
Hem zaten sonsuza dek yanlarında olman imkansız. . Illa ki okul vs yüzünden ayrı kalacaklar sizden..
Arkadaşım in da ikizleri var bakan kişiden çok memnun. .
Bence kaçırmayın madem iyi bir maaş ve fırsat. .
Bende öyle düşündüm ilk olarak. Sonra düşündükçe kafamda büyüttümde büyüttüm. Bakalım çoğunluğa göre karar verecem sanırım. Eşimi ikna ettim yuva bakmaya başlıcaz bakalım inşalalh kafamıza uyan Güvenli bir yer bulabiliriz

bir bakıcı tutun annenizde yardım eder bakıcıya gündüzleri bir de eve kamera koydunuz mu tamamdır.

tam sana muhtaç zamanlarındasın bence çalışma derim şuan için çocuklarının ileriki yaşamını bu zmaanda öğrendikleri etkileyecektir şimdi sen işe gittiğinde beni bırakıp gidiyo annem diye düşüncekler ben olsam çalışmazdım sonuçta eşinin maaşı var onla şuan için idare edebilirsin aşırı muhtç değilsin anladığım kadarıyla gelecekte çocuğunun psikolojisini düzeltmek için bu aldığın para orda harcanır gider sonra demedi deme eylul2807 eylul2807

Canim polemik konusuna donusmesini istemem ama bakimevleri ve kreslerde neler yapildigini bildigim icin ne kadar cafcafli ne kadar ilgili olurlarza olsunlar cocuklarin kendi evinin sicakliginda olmasi gefektigini dusunuyorum. Zira uzmanlar da 3 yas oncesini onermiyor. Ben boyle konusuyorum da ben de simdiden kara kara dusunuyorum. Cocugun okul yasi kres yasi 4 ve 5 yas olmal8 sonrasinda 6 zaten birinci sinif. Hayirlisi olsun

Canim polemik konusuna donusmesini istemem ama bakimevleri ve kreslerde neler yapildigini bildigim icin ne kadar cafcafli ne kadar ilgili olurlarza olsunlar cocuklarin kendi evinin sicakliginda olmasi gefektigini dusunuyorum. Zira uzmanlar da 3 yas oncesini onermiyor. Ben boyle konusuyorum da ben de simdiden kara kara dusunuyorum. Cocugun okul yasi kres yasi 4 ve 5 yas olmal8 sonrasinda 6 zaten birinci sinif. Hayirlisi olsun
Işte buyüzden çok kararsızım. Hayırlısı

Eger icinize sinecek bir yer bulursaniz bence kres bakicidan daha iyi.Cocuklar pek cok seyi kreste ögreniyorlar.Ayrica evde tek baslarina tikili kalmaktansa kendi yasitlariyla bir arada olurlar.Bir de calisma saatleriniz nasil olacak acaba.
Benim kizim 4 saat krese gidiyor.Daha 19 aylik.16 aylikken basladik krese.Ben cok memnunum.Ben yurtdisindayim.Oradaki kosullari vs bilmiyorum.Umarim gönlünüze göre bir yer bulup calisabilirsiniz.

Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü okuyan birisi olarak buna cevap vermeden duramam. .
3 yaşımdan önce kreş ortamının çocuğa herhangi bir zararı yok . Hatta daha sosyal ve paylaşımcı bir birey olması , örneğin oyun oynarken sıra beklemeyi başkasının hakkına saygı duymaya öğrenmesi , öz bakim becerilerini geliştirilmesi için kreş ortamir bulunmaz bir fırsat. . Eskiden mis . Annenin okula gidene kadar çocuğun yanında olmasi belli bir süreden sonra çocuğun aleyhine gelişen bir durum.. bir okul önce ci olarak annesi çalışsın çalışmasın her çocuğun mutlaka okul öncesi eğitim i alması gerektiğinden yanayım. . Konu Sahibi Siz bu konuyu en iyisi bir Pedagog la görüşün çok zor durumda kalırsanız. Ama benim fikrim bir deneyin. Denemeden asla bilemezsiniz. Olmadı bırakırsınız işi. Ama ben olsam aklım kalacağına bi dener bakarım. . Olmuyorsa çıkardım.

merhaba KK ailesi;

Eşimin ailesi ile Farklı şehirdeyiz şuan ve benim ikizlerim var 13.5 aylık benim aileme daha yakınız ama ikiz olunca tek başına bakamaz annem.ikizlerden dolayı ben işi bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi bana çok iyi bir iş teklifi geldi maaş olarak gayet iyi. Geleceğimiz için çalışmak istiyorum . Ama ikizlerim için endişeliyim yuvaya göndermekte kararsızım. Bakıcı olayına sıcak bakamıyorum.

0-6 YAŞ olarak Bulunduğum yerde yuvalar var. Nasıl bakarlar, çok hasta olur mu yavrularım, gelişimleri için iyi mi olur kötü MÜ? Daha Küçükler mi?

Fikirlerinizi bana söylerseniz sevinirim.

Bu sene çalışmazsam seneye düşünüyorum çalışmayı ama bu şartlarda ve böyle maaşa ozaman iş bulabilirmiyim bilmiyorum!
Annenizin yanina bir bakici alabilirsiniz. Hem annenizin gozetiminde olur. Hem zaten ikizlere tek bakici da zor bulunabilir. Calisip cocuklarini bakiciya birakmak zorunda kalan cok anne var. Sizin sansiniz kontrol edebilecek bir annenizin olmasi ve yakinda oturmasi.

Eger icinize sinecek bir yer bulursaniz bence kres bakicidan daha iyi.Cocuklar pek cok seyi kreste ögreniyorlar.Ayrica evde tek baslarina tikili kalmaktansa kendi yasitlariyla bir arada olurlar.Bir de calisma saatleriniz nasil olacak acaba.
Benim kizim 4 saat krese gidiyor.Daha 19 aylik.16 aylikken basladik krese.Ben cok memnunum.Ben yurtdisindayim.Oradaki kosullari vs bilmiyorum.Umarim gönlünüze göre bir yer bulup calisabilirsiniz.
Evet 1.5 ay sonra başlıcam eğer onaylarsam 15 aylık olacaklar bu süreçte kreş araştırması yapıyor olacağız içime sinmesi önemli tabiki. Sabah 9 akşam 6 çalışma saatlerim.Teşekkürler

Back
X