- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Doktora gidilmesini gerektirecek sivilcem yok. Ben tercih yapacagım karar veremediğim için sordum.Doktora git ilac veriyo bır daha cıkmıyo sıvılce
Avene dermokozmetik bir ürün. Ondan aldığın verimi kozmetik üründen alamazsın. Mesela Clinique.Kızlarr merhaba.. Bu da dert mi diyeceksiniz ama bir kaç gündür araştırmaktan yoruldum ve sizlere sormaya karar verdim.
Karma bir cildim var ve malesef zaman zaman sivilce de cıkıyor. Siyah noktam da var. Avene kullanıyordum 1 yıldır ama cildim artık alıştıgı için faydası olmuyor. Arastırdıgım kadarıyla babe ve clinique arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri kullanan memnun kalan var mı?
Kızlarr merhaba.. Bu da dert mi diyeceksiniz ama bir kaç gündür araştırmaktan yoruldum ve sizlere sormaya karar verdim.
Karma bir cildim var ve malesef zaman zaman sivilce de cıkıyor. Siyah noktam da var. Avene kullanıyordum 1 yıldır ama cildim artık alıştıgı için faydası olmuyor. Arastırdıgım kadarıyla babe ve clinique arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri kullanan memnun kalan var mı?
Avene dermokozmetik bir ürün. Ondan aldığın verimi kozmetik üründen alamazsın. Mesela Clinique.
10-15 yıl önce Clinique güzel bir markaydı ancak ucuzlamış pazara ayak uydurmak için malzemeyi bozdu.
Hangi ürününü kullandıysam fayda etmedi. Hatta acaba dedim Türkiye'ye gelenlerde mi şike var. Eşim yurt dışına gittiğinde ona aldırdım yine aynı sonuç.
Avene cildin alıştıysa bu ayarda ya da buna benzer bir marka kullanabilirsin.
Dermalogica gibi.
siyah noktalar için ürünleri boşverin bence. 2 kere cilt bakımına gittim. çok farketti. bence cilt bakımı yaptırın daha iyi. sonuçta içeride kaldıktan sonra ürünler ne kadar etki edebilir ki.
Clinique kullananlar pek memnun kalmamıs o yüzden tereddüt etmiştim iyiki almamısım. Cok tşk ederim canım avene ayarında ürünlere bakayım. Peki vichy nasıl hiç kullandın mı?
O da aynı şekilde. Fiyatı çok kişiye ulaşmak için orta ayara çekti. Emin ol maliyetten kısmak için bir çok içerik değiştiriyorlar.
Neo Strata öneririm sana. Biraz pahalı ama aldığın bir ton ucuz ve çok şeyden daha faydasını görürsün.
ben bu tür ürünler internetten almanı tavsiye etmem. birebir kopyasını çok güzel yapıyorlar.Anladım clinique gibi yani.. Neo strata yı hiç duymadım internetten nerden alabilirim?? Cilt cok önemli kaç gündür arastırıyorum yanlış birşey alıp cildimi bozmak da istemiyorum.
Yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim.
ben bu tür ürünler internetten almanı tavsiye etmem. birebir kopyasını çok güzel yapıyorlar.
para tuzağı bence. yetkili eczanelere bakabilirsin.
mutlaka vardır. artık sektör çok gelişti.Küçük biryer burası ama eczanelere bir bakayım belki vardır.
mutlaka vardır. artık sektör çok gelişti.
bioderma tek geçerim,özellkle yıkama jeli..ayrıca nemlendirici gözenek kapatıcı vs de çok başarılı tavsiye ederim.
bioderma sebium serisini kullanıyorum.karma cildim.ürünleri kurutmadan temziliyor.yüz yıkama jelini 2 yıldır devamlı kullanıyorum makyaj temizliği için de şahane.diğer ürünlerinden kullandım.burdan balabilrsiniz.Bioderma avene ile aynı ayarlarda sanırım cilt tipiniz ne hangi ürünlerini kullanıyorsun bana yazabilir misin bi bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?