Karar verememek...

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba Hanımlar
Bu aralar aklım çok karışık.Erkek arkadaşım yalnizken cok sıcak davranan sarılan elimi tutan cok güzel bir aşıktır.Fakat birileri yanımızda olduğunda kız arkadaşı değilmişim gibi davranıyor. Mesela dün sevgililer gününde benim için kac saatlik yol cekip geldi hediye gül filan almıştı. gittiğimiz yer cok sessizdi basbasaydik sarıldı elimden tuttu aşk dolu baktı. Fakat bugün bi kafeye gittik kafede baska bir cift var diye elimden tutmadı ne bileyim soguk soğuk baktı.Yarın sabah gitcek durağa kadar geldi benimle istedimki sarılayım vedalasayım izin vermedi uzak durdu sadece tokalastik iki arkadaş gibi vedalaştık. Neden böyle yapiyosun diye sorduğumda başkalarının yanında utanıyorum diyor. Tmm ben de vıcık vıcık ilişkileri sevmem ama sevgilimden ayrılırkende sarılmak isterim :KK43:( sizce aşık değil mi bana tutkulu değil gibi. Aşık adam çevreyi bu kadar umursamaz gibi geliyor bana sizcede böyle mi :KK43:(

Bi konu daha var geçenlerde bana evlilikten korktugunu söyledi. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe.Yaşam şartları zor ya mutlu edemezsen seni diyo.Bu beni çok düşündürüyo diyo.Bugün görüştüğümüzde ise önümüzdeki ay yüzükleri takalım diyo. Söyledikleri bana cok tutarsız geliyo. Kendinden emin değil gibi. Onunla evlenmeyi çok istiyorum onu çok seviyorum ama gerçekten evliliği o da benim kadar istiyor mu bundan emin olamıyorum :KK43:( Sizce nasıl hareket etmeliyim? Öyle çok evlilik meraklisi biri olarak görünmek istemiyorum ama evlenmeyide çok istiyorum. Nasıl davranmaliyim sizce ?

Bu konuda erkek arkadasinizi cok iyi anliyorum. Zira bende bu familyadanim.

Baskasinin yaninda bi haller oluyor banada. Hele aile uyeleri oldugunda:KK22:

Bu konuda erkek arkadasinizi cok iyi anliyorum. Zira bende bu familyadanim.

Baskasinin yaninda bi haller oluyor banada. Hele aile uyeleri oldugunda:KK22:
İnanın bende vicik vicik iliskileri sevmem ama ayrilirken de sarılmak isterim. Sonuçta bir ay kadar görüşemiycez :(( Bi de bu evlilik konusunda tutarsız değil mi yaa ne istediğini bilmiyo gibi geliyor bana :(

Haklısın, ben de çok bozulurdum. Hele iki yabancı gibi sadece tokalaşmak falan olmaz yani. Rahatsız olduğunu söyle bence, aşsın bunları biraz. Kazık kadar adam.

Evlilik konusunda acele etme derim ben. Erkek arkadasinin işini gücünü bilmiyorum ama kendini ekonomik olarak güvenceye almak istiyor olabilir. Erkekler ekonomik olarak bir seviyeye ulasmadan pek evlilik düşünmüyorlar.

Evlilik konusunda acele etme derim ben. Erkek arkadasinin işini gücünü bilmiyorum ama kendini ekonomik olarak güvenceye almak istiyor olabilir. Erkekler ekonomik olarak bir seviyeye ulasmadan pek evlilik düşünmüyorlar.
Kendisi mühendis çalışıyo cokta iyi bir geliri var fakat birikmisligi yok kazandığını harcamış bugüne kadar :(

Haklısın, ben de çok bozulurdum. Hele iki yabancı gibi sadece tokalaşmak falan olmaz yani. Rahatsız olduğunu söyle bence, aşsın bunları biraz. Kazık kadar adam.
Söyledim bugün ama ciddi ciddi utanıyom diyo.Bu kadar utanclik fazla gibi geldi bahane arıyor gibi sanki

Canım bazı erkekler sevmez herkesin içinde sarılmayı el ele gezmeyı benim eşimde o kadar olmasa da kafede çarşıda elini omzuma felan atmaz veya sarılmazdı. Ben kıza kıza biraz duzeltttim şimdi normal ama yine de sevmez pek zamanla ikiniz de birbirinize alışırsınız

Back
X