Karar veremiyorum bir türlü

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.784
1.839
333
Selam arkadaslar

Şu an okul dolayisiyla Istanbul'dayım ve yurtta kalįyorum. Duymuşsunuzdur Tarkan acık hava konserlerine başladı, ben de gitmeyi çok istiyorum. Ama çok kararsızım.

Kararsızlığımın nedenleri:

- konser gece en erken 12 gibi bitecek. Ben o saatte yalnız eve nasıl dönerim?

- otelde kalsam diye düşündüm ama otel nerede olmalı ne kadara patlıcak hiç bilmiyorum. Bir de gece o saatlerde taksim, beşiktaş ne halde olur hic gozlemlemedim daha önce.

- acık hava konseri nasįl olur hic bir fikrim yok. Bilet 285 lira civari ve 4. Kategori sanirim. O kategoriden bir sey anlar miyim konserden hic bilemedim. Seneye daha onlerden bilet alip almanyadan gelsem daha mi iyi olur acaba diyorum ama burdayken gitmeyide cok istiyorum.

Bana bi akil verin lutfen. Youtubedan sarkilarini dinleyip havaya sokuyorum kendimi.:D

Bu arada yurt sefakoy tarafinda yani gece oraya yalniz donmek istemiyorum

285 tl verp tarkanın konserine gitmezdim
İstanbulda özelikle taksimve beşiktaş tarafında hayat durmaz bir arkadaşınla olursan sorun yok bence evine sorunsuz dönebilirsin

Yalnız gidip eglenemezsiniz.
En az 3 arkadaş giderseniz sonrası da sizin için daha kolay olur.
Gece eğlenmeye devam edebilirsiniz.
Yada Daha sakin bir yerde sabaha kadar muhabbet oradan çorbacı yada kahvaltı 7 gibi de yurda dönüş şeklinde program yapabilirsiniz..

Kendine güveniyorsan tek git.
Bu tarz eğlencelere arkadaşlarla gitmek daha güzel oluyor. Yok mu sana eşlik edebilecek bi arkadaşın. Yalnız gitmemiş olursun.

Arkadaslarim once gitmicez dediler bide duydum ki gitmisler bile:D yani yalnizim

Gitmeyi cok istiyorum ama diyorum yolda basima bisey gelirse onun pismanligini omur boyu cekmek mi yoksa seneye daha guvenli bir sekilde mi gelmek.

Bir de simdi bana baya pahaliya patlicak cunku 300 civari konser 100 falanda otel olsa 400 liraya falan gelicek.

Arkadaslarim once gitmicez dediler bide duydum ki gitmisler bile:KK70: yani yalnizim

Gitmeyi cok istiyorum ama diyorum yolda basima bisey gelirse onun pismanligini omur boyu cekmek mi yoksa seneye daha guvenli bir sekilde mi gelmek.

Bir de simdi bana baya pahaliya patlicak cunku 300 civari konser 100 falanda otel olsa 400 liraya falan gelicek.
Bence ertele.. Güvenli değil yalnızken. Hem masrafın katlanacak. Keyif de alamazsın bu şekilde. Sen seneye git.

nasıl gidersin nasıl dönersin bilmiyorum çünkü istanbulda yaşamıyorum ,

ama

kesinlikle Tarkanı izlemen lazım , çok güzel bir atmosfer oluyor , Tarkan zaten tartışılmaz .

Įste tam bu yuzden ikilemdeyim. Bir tarafim hem masraf hem tehlikeli diyor diger tarafim Almanyadan nasil kalkip geliceksin bir daha diyor, ozaman yalniz glemem annemlerde o saatte ya bizde gelelim derler ya cikista beklerle ya bilmem ne. Ayrica istanbul dayken staj yaparken konsere gitmek farkli baska zaman gitmek farkli diyorum.

Youtube dan konser goruntulerine bakiyorum Allah diyorum:D

Neden tek başına gidemeyecekmişsin. Bal gibi de gidersin dönersin. Yurda gitmek istiyorsan otele vereceğin parayı taksiye ver öyle yurda dön madem.

Įste tam bu yuzden ikilemdeyim. Bir tarafim hem masraf hem tehlikeli diyor diger tarafim Almanyadan nasil kalkip geliceksin bir daha diyor, ozaman yalniz glemem annemlerde o saatte ya bizde gelelim derler ya cikista beklerle ya bilmem ne. Ayrica istanbul dayken staj yaparken konsere gitmek farkli baska zaman gitmek farkli diyorum.

Youtube dan konser goruntulerine bakiyorum Allah diyorum:KK70:

Tek başınıza gidin derim, o kadar para vermişsiniz bir de Tarkan yani :p
Bence de o parayı taksiye verip yurda geri dönün.

Back
X