Elektrikli Süpürgeler Karar veremiyorum hangisi

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
Merhaba arkadaşlar.
Bosch

Şarjlı El Süpürgesi 2in1
BBHMOVE2 Gece siyahı
Move 2in1 14,4V

Ve
ELECTROLUX ZB 2932 ERGORAPIDO DİKEY ŞARJLI SÜPÜRGE
Arasında kararsız kaldım
Sizce ????

Eklentiler

• image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 221
  • image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 221
Arkadaşlar kullandıklarınız yokmu model vs farketmez yazın .
Bazı marketlere gittim sar zları yoktu deneyemedim

Rosewid şöyle karsilastir.eskiden daha çok el tipi sarjli süpürge kullanırdık.kullanırken şarkı azalirdi.bir süre sonrada şarkı dolmaz olurdu.buanlarda öyle ,kullanırken şarkı azalacak,takmayı unutacaksin.elektirige tak,vızır vızır kullan.
Ben rowenta cylonic dik süpürge almıştım.govde çok ağır geldiği için suprge ve başlığın başlığın bağlantı yeri kırıldı.garantiye de ggirmedi.anne de ve bir çok arkadaşımdan fakir darky var.kullananlar memnun.ama şikayet.comdada onunla ilgili şikayetler var.ama alınabilir.fiyat i uygun.çekim gücü iyi.iyi arastir.

Çok tskr ederim
Eğer prize takıp kullanırsam kolay olurmu bilemiyorum
Ama gittiğimde bu modele kesinlikle bakıcam

Bosch move 2in aldıktan 6-7 ay sonra bozuldu ki toplam 8-10 kez ancak kullanmışımdır Üşengeçlikten ve tamire giden bi üründen hayır gelmeyeceğini daha önceden tecrübe ettiğimden kaldırıp bi kenara koymuştum Geçen gün garantisi bitmeden yine de bi baktırayım dedim ama malesef süresi geçmişti Yine de atmak yerine bi şans vermek için servis çağırdım Batartasının bozulmuş olduğunu değiştirilemeyaceğini ve yapacak bi şey olmadığını söylediler Böyle bi markanın bu kadar kötü bir ürettiğine inanamadım Kesinlikle almanızı önermiyorum
Çok tskr ederim
Eğer prize takıp kullanırsam kolay olurmu bilemiyorum
Ama gittiğimde bu modele kesinlikle bakıcam
Merhaba arkadaşlar.
Bosch

Şarjlı El Süpürgesi 2in1
BBHMOVE2 Gece siyahı
Move 2in1 14,4V

Ve
ELECTROLUX ZB 2932 ERGORAPIDO DİKEY ŞARJLI SÜPÜRGE
Arasında kararsız kaldım
Sizce ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…