karar veremiyorum.lütfen yardım eder misiniz?

derya0346

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
27
37
3
36
Merhabalar,
bir kamu kurumunda vardiya mühendisi olarak çalışıyorum.Şu an çalıştığım vardiyada biriyle kısa süreli bir ilişkim oldu.Geleceğimizin olmayacağını düşünerek ayrıldım.Şu an aynı vardiyadayız haliyle sürekli birbirimizi görüyoruz.Bir süre rahatsız etti beni açıkçası şimdilik kabullenmiş gibi duruyor.Bir süre sonra başka vardiyalardan biriyle tanıştık.Şu an profil olarak bana uygun birisi diyebilirim açıkçası.ama bu durum aramızda biraz problem oldu açıkçası.Şu an onun olduğu vardiyaya geçme bir şansım var. Y a da aynı eski vardiyamda da devam edebilirim.Şu an bulunduğum ortam çok iyi 1 senedir aynı vardiyadayım ve iyi bir iletişim yakaladım ve düzenim oturdu açıkçası.Ama şu an konuştuğum kişi haliyle bu vardiyada kaldığım her an benim için endişelendiğiini beni rahatsız etmese bile sürekli göz göze olduğumuzu söylüyor.Ki haliyle haklı.Gidersem onunla vardiyada nasıl olur?Tekrar eski düzenimi yakalayabilirmiyim bilmiyorum açıkçası. Çündü bir şeylere çok zor alışan biriyim.Allah için bana yardımcı olun ne yapmalıyım?Hangi pencereden bakmalıyım kafayı yemek üzereyim

Onunla da ayrılırsan, oradan da başka yere mi geçeceksin?
İstemeden kahkaha patlattım.

Size geleyim konu sahibi. Bir şeylere kolay alışamayan bir yapıya sahipseniz, vardiya düzeninizin değişmemesi en uygun olanıdır. Hele bir erkek için... Gerek yok.

Eeeee bununla da ayrildin, bu sefer nereye gideceksin??

Yeni adama aynen su sekilde soyle, biz ayrildik bitti gitti. meraklisi olsaydim zaten ayrilmazdim. Goz goze falan da degiliz, calisiyorum burasi bir isyeri. Kocaman insanim, araya sinir koyacak zekadayim. benim icin endiselenmene gerek yok.

Yeni adam fantazilerde bence, vardiyadayken digeriyle kuytuda opusup yiyisecek misiniz yani ... sacmalik.

Onunla da ayrılırsan, oradan da başka yere mi geçeceksin?
Tam ben yazacaktım önce yazmışsınız.

Konu sahibi önceki ilişki anlatılırken her ayrıntıya girilmez. Rahatsız ettiğini anlatmamalıydınız. Bundan sonra da bence önce kendinizi düşünün. Daha eşiniz nişanlınız olmadan adamın dediğini yapmaya gerek yok (eşler arasında belki bu tip istekler olabilir)
Sana güveniyorum ama karsıya güvenmiyorum derse de kendi bilir. Bir kadın kendini kendisi için korur. Kimsenin sşzin için adım planlamasına gerek yok.

Ondan ayrıldığınız zaman başka bir vardiyaya mı geçeceksiniz ? O sizin yanınıza gelsin

Lisedeyken arkadaşım farklı sınıftan biriyle sevgili olunca onun sınıfına geçmişti konuyu okuyunca aklıma o geldi Bence hiç gerek yok vardiya değiştirmeye, onunla da olmazsa ne olacak?

O sizin için değişsin .niye siz yapıyorsunuz bu değişikliği Allah Allah ya

Benim vardiyama gelemez kendisi.kidemli olduğu için o vardiyanın ona ihtiyacı var.izinlerimizi vs denk getirmek için istedim birazda ben aslinda

Çeri başkan her zamanki gibi noktayı koymuş banada like lemek düşer

Benim vardiyama gelemez kendisi.kidemli olduğu için o vardiyanın ona ihtiyacı var.izinlerimizi vs denk getirmek için istedim birazda ben aslinda

inşallah 3 vardiya çalışıyosunuzdur da alternatifiniz olur adamdan ayrılınca.
işyerinden biriyle sevgili olunmaz diycem pandemi döneminde başka nerden bulayım diyeceksin haklısın.

en son lisede böyle muhabbetler dönüyor sanmıştım iş yerinde de oluyormuş demek ki
bence olduğun yerde kal, göz göze olmanızın ne önemi var ki? zaten denemişsiniz olmamış. olsaymış şu an konuştuğunuz kişi olmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…