Merhabalar,
bir kamu kurumunda vardiya mühendisi olarak çalışıyorum.Şu an çalıştığım vardiyada biriyle kısa süreli bir ilişkim oldu.Geleceğimizin olmayacağını düşünerek ayrıldım.Şu an aynı vardiyadayız haliyle sürekli birbirimizi görüyoruz.Bir süre rahatsız etti beni açıkçası şimdilik kabullenmiş gibi duruyor.Bir süre sonra başka vardiyalardan biriyle tanıştık.Şu an profil olarak bana uygun birisi diyebilirim açıkçası.ama bu durum aramızda biraz problem oldu açıkçası.Şu an onun olduğu vardiyaya geçme bir şansım var. Y a da aynı eski vardiyamda da devam edebilirim.Şu an bulunduğum ortam çok iyi 1 senedir aynı vardiyadayım ve iyi bir iletişim yakaladım ve düzenim oturdu açıkçası.Ama şu an konuştuğum kişi haliyle bu vardiyada kaldığım her an benim için endişelendiğiini beni rahatsız etmese bile sürekli göz göze olduğumuzu söylüyor.Ki haliyle haklı.Gidersem onunla vardiyada nasıl olur?Tekrar eski düzenimi yakalayabilirmiyim bilmiyorum açıkçası. Çündü bir şeylere çok zor alışan biriyim.Allah için bana yardımcı olun ne yapmalıyım?Hangi pencereden bakmalıyım kafayı yemek üzereyim