Karar veremiyorum... Ne yapmalıyım ?

bence nisana kadar bütün konuları çalışın, nisanda 3 ay dersanenın yoğun programına falan gıdersenız zaten bütün konuları bıldığınız ıçın zorlanmadığınız gibi, daha çok pratiğe ve test çözme tekniklerine yönelip bu işin üstesinden gelebilirsiniz ;)

merhabalar canım;
ben de 3 yıl kadar dgs ye hazırlandım en iyi dershaneye giderek fakat sonu hüsranla bitti.Tabi okul puanım senin kadar iyi değildi 64 tü.Okul puanı bu sınavda çok etkili fakat çok disiplinli bir şekilde çalışman gerek.Ben her gün etütlere gittim en iyi sınıftaydım ama kısmet olmadı zamanla yarışılan bir sınav sorular koly fakat hızlı olman önemli taktikleri var.Nisan grubu için şunu söyleyebilirim deneyimli biri olarak konulara çok hakimsen sadece soruı çözmek için gidebilirsin konuların çok üstünden geçerek pratik kazandırıyorTabi şevkini kırmak gibi olmasın ama tavsiyem çok çalışman çok çeşitli soru çözmen.İstersen kaynak tavsiyesinde bulunabilirim.İnternet üzeinden de kitap satışları var yanlış bilmiyorsam.Tabi ki Türkiye de hazırlanman çok etkili olur ama durumun biraz karışık.Dershane de bir arkadaşım evliydi ve boğaziçini kazandı istedikten sonra olur.Kendi çabanla da yapbilirsin aslın da.Sana tek tavsiyem Türkiye de de olsan orada da olsan her gün mutlaka çalış kontenjanları az biliyorsundur zaten.Aklının bi yerde olmaması gerek nere de huzurlu olacaksan orda çalış ama çok çalış.Evde de çalışabilirsin düzenli olduktan sonraUmarım herşey gönlünce olur:Mutlululklar

Sagol arkadasim
inanki Ekimden bu yana dgs ile yatip onunla kalkiyorum , aklimda baska birsey yok.
hergun calismaya calisiyorum. senin adina da cok uzuldum. o kadar emekten sonra
olmamasi cok kotu olmus.Ama elinden geleni yapmissin Bu konuda bir vicdan azabin olmayacak en azindan
Ama ben sinava bile giremedim icime oturdu.
tabiki girince bende kazanacagim diye birsey yok, Eger erken giderde o kadar emege
ragmen kazanmazsam
Keske esimi dinleseydim, birakip gelmeseydim diye pismanlik duyarim diye cekiniyroum.
Bende senin gittigin dersaneye
gidecegim, islerinde profestonel olduklairni dusunuyorum. umarim bir faydasi olur bana.
kitap onerilerini yazarsan cok sevinirim.
okul puani benim icin avantaj ama ona cok guvenmiyorum. sanirim tum birinciler guvenmis
puanina ki derece yapnlarin cogu 70-75 arasi okul puani olanlardan cikmis.Birincilerden
pek derece yapan yok. Zaten puanina guvenmeyip calisan kiside dgs birincisi olmus. cok calismam gerekiyor haklisin.
sorular kolay belki ama cok cok uzun. sureyi cok iyi kullanmak gerekiyor.

bu arada senin bolumun neydi? bir daha dusunmuyormusun? ustten bir tekrar edip konulari
tekrar denesen keske. Bu bazende psikolojik oluyormus cunku
suan beklentinde fazla olmayacak ve rahat gireceksin sinava belki sonuc degisir??
yinede aklini bulandirmayayim

bence nisana kadar bütün konuları çalışın, nisanda 3 ay dersanenın yoğun programına falan gıdersenız zaten bütün konuları bıldığınız ıçın zorlanmadığınız gibi, daha çok pratiğe ve test çözme tekniklerine yönelip bu işin üstesinden gelebilirsiniz ;)

tesekkur ederim sizin gibi dusunuyorum :) ins olur.
Allah herkesin gonlundeki nasip etsin.

eşin gitmeni istemiyo ve sorunlarımız vardı düzeldi diyosun...bence eşini yalnız bırakma oralarda ...dönüpte çalıştığın halde olmazsa bu ayrı geçen zamanda boşa geçer ve sorunlar tekrar başlarsa? yuvandan dahamı önemli yaşın 80 değil ya? az daha bekle dönünce yap nolurki?

Back
X