Nişan Karar veremiyorum yardım edin.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi sclyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cnm yeşil olan çooooook güzelmiş vallahi, üstünede çok yakışmış....
nerde buldun, ne kadar merak ettim...
gerçekten süpermiş...:lepi:

Teşekkürler:)))
World wella diye bir elbise markası.
Netten araştırıp sitede fotosunu bulabilirsin.Hatta firmayı arayıp hangi şehirde oturuyorsanız satılan yerleri öğrenebilirsiniz.Fİyatı 375 tl idi.

Ne zormuş bu işler bir türlü karar veremiyorum
Resimlerini yüklediğim yeni elbise hakkında görüşleriniz ????

Eklentiler

• $fhjkjk.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $fsdgdhfj.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $fghdujjk.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 80
Teşekkürler.
Bu model benimde çok içime sindi sanırım.
Dediğim gibi yeşili çok sevdim çok güzel ve asil bir elbise ama bunun kuyruklu ve dar bir model olması nişanım için daha uygun olur diye düşünüyorum.

canım yeşil çok daha alımlı ve havalı olmuş ama mavininde alt etek kısmı çok hoş olmuş...sanki yeşilin etek kısımlarını mavininki gibi yaptırırsan daha hoş olacak gibi bence...yani yeşil mükemmel ama mavinin etek kısmı daha güzel yakışmış.hayırlı olsun nişanın canım Allah tamamına erdirsin.

yeşilde güzel, mavide göz alıcı mutluluklar şimdiden cnm

Son düzenleme:
Yeşil elbise de mavi de çok güzel, ben de Adana'dayım, hangi mağazalar bunlar?

Yeşil diyecektim aslında ama mavi süpermişşşşşşşşşşşşş görüldüğü kadarıyla (fotodaki sensin dimi :) vücudun da çok güzel taşımış. Maviye bayıldımmmm.

Yeşil diyecektim aslında ama mavi süpermişşşşşşşşşşşşş görüldüğü kadarıyla (fotodaki sensin dimi :) vücudun da çok güzel taşımış. Maviye bayıldımmmm.

Evet benim vücudum teşekkür ederim son kararım mavi zaten:))))

Herkese güzel yorumlarınız ve mutluluk dilekleriniz için teşekkür ederim.
Güzel mutluluklar hepimiz için inşallah.

Vücudun güzel ne giysen yakışıyor zaten :)
Ama bence mavi hem rengi hem de modeli açısından nişana daha uygun. Belki göğsüne biraz taş da işletebilirsin. bunun kırmızısını ben de kınaya düşüneyim güzelmiş :)
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)

güzele çuval giydirsen oda yakışır maşallah canım ne giysen yakışıyor
Bence her ikiside güzel. Allah ömür boyu mutlu etsin.Hayırlısı olsun.İnşallah burda gelinliğinide seçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…