• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar veremiyorum:(

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba,
İçim sıkıldı sizlerden fikir almak istedim.Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz.Benimleyken çok mutlu, çok ama çok ilgili, yardımsever, her isteğimi yapıyor ve beni gerçekten çok seviyor, her türlü fedakarlığı yapıyor.Ailelerimiz de tanıştı kısacası herşey yolunda.Fakat kendisinin benle çıkmaya başlamadan 2 ay önce ayrıldığı bir sevgilisi varmış, kız almanyada yaşıyormuş. bana hiçbir zaman konusunu bile açmadı fakat ben bu durumu onun facebooktaki eski fotoğraflarından ve yazılarından anladım.facebookta şu an sürekli birlikte çekilmiş resimlerimizi koyuyor yani o açıdan hiçbir problem yok.fakat zaman zaman almanya aklıma gelince hüzünleniyorum, çok kötü oluyorum ne yazıkki gidemiyorum gibi şeyler yazıyor facebooka.bana olan davranışlarında en ufak bir kusuru yok ve beni gerçekten çok seviyor, çok fedakarlık yaptı benim için, şu ana kadar birlikte olduğum en aşık erkek diyebilirim.ama sizce bu eski sevgilisi ilişkimizde sorun yaratabilirmi?ona çok hafiften konusunu açtım benden önce birisi varmıydı diye o da evet vardı hatta benim hatalarımdan dolayı benden ayrılınca çok üzüldüm artık kimseyle evlenmem diyordum ama senle tanışınca sana aşık oldum ben bile inanamadım sana bu kadar aşık olduğuma iyiki karşıma çıkmışsın dedi.sizce bu eski kız arkadaş olayı ilişkimizde bir sorun yaratabilirmi?inanın normalde konusunu bile açmaz yani ben sordum diye söyledi sadece.çok mutluyum erkek arkadaşımla beni de çok sevdiğini biliyorum.fakat olayın üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala bu tip almanyayı özleme yazılar falan yazdığında çok üzülüyorum sanki beni sevmiyormuş gibi kötü hissediyorum kendimi dört dörtlük bir erkek arkadaş olmasına rağmen.sizin fikriniz?

Son düzenleme:
Nişanlanmak için bu kadar acele etmezdim ben olsam...Erkek arkadaşınızın aklı eski sevgilisinde olduğunu düşündüğümden yazmıyorum bunu...Nişan düğün gibi ciddi durumlar için beş ay çok ama çok kısa bir süre...Henüz güveni bile tam oturtamamışken nişanlılık döneminde oluşabilecek sorunlarda çok kırılırsınız bence olayları biraz ağırdan alın...

Kızlar merhaba,
İçim sıkıldı sizlerden fikir almak istedim.Erkek arkadaşımla yakında nişanlanıyoruz.5 aydır birlikteyiz.Benimleyken çok mutlu, çok ama çok ilgili, yardımsever, her isteğimi yapıyor ve beni gerçekten çok seviyor, her türlü fedakarlığı yapıyor.Fakat kendisinin benle çıkmaya başlamadan 2 ay önce ayrıldığı bir sevgilisi varmış, kız almanyada yaşıyormuş. bana hiçbir zaman konusunu bile açmadı fakat ben bu durumu onun facebooktaki eski fotoğraflarından ve yazılarından anladım.facebookta şu an sürekli birlikte çekilmiş resimlerimizi koyuyor yani o açıdan hiçbir problem yok.fakat zaman zaman almanya aklıma gelince hüzünleniyorum, çok kötü oluyorum ne yazıkki gidemiyorum gibi şeyler yazıyor facebooka.bana olan davranışlarında en ufak bir kusuru yok ve beni gerçekten çok seviyor, çok fedakarlık yaptı benim için, şu ana kadar birlikte olduğum en aşık erkek diyebilirim.ama sizce bu eski sevgilisi ilişkimizde sorun yaratabilirmi?ona çok hafiften konusunu açtım benden önce birisi varmıydı diye o da evet vardı hatta benim hatalarımdan dolayı benden ayrılınca çok üzüldüm artık kimseyle evlenmem diyordum ama senle tanışınca sana aşık oldum ben bile inanamadım sana bu kadar aşık olduğuma iyiki karşıma çıkmışsın dedi.sizce bu eski kız arkadaş olayı ilişkimizde bir sorun yaratabilirmi?inanın normalde konusunu bile açmaz yani ben sordum diye söyledi sadece.çok mutluyum erkek arkadaşımla beni de çok sevdiğini biliyorum.fakat olayın üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala bu tip almanyayı özleme yazılar falan yazdığında çok üzülüyorum sanki beni sevmiyormuş gibi kötü hissediyorum kendimi dört dörtlük bir erkek arkadaş olmasına rağmen.sizin fikriniz?
Sen sorun yaratmak istersen sorun olur elbette. Ona sürekli geçmişi sorup geçmişini irdelersen onun gözünde geçmişi değerli hale getirirsin. Dün yaşanmış ve bitmiştir, sen bugününü mutlu kılmaya çalış.

bende olsam nişanlanmak için bukadar acele etmezdim 5 ay çok kısa bir süre .senin erkek arkadaşın açısından söylemiyorum genel konuşuyorum ama gerçekten sevmişse insan ayrılıktan sonra yeni birisiyler çıkıp aşık olmak içinde bence 2 ay kısa bir süre .bunlar benim kendi fikirlerim .sevgiline ve kendine biraz daha zaman tanı . belki almanyadaki kız arkadasını özlediginden degil gercekten almanyayı özlediginden yazıyordur . belkide içinde bişiler hala bitmedi bilemezsin .bunun için ikinizede zaman gerekiyor bence.çok acele etme derim ben nişanlanmak adına .

canım bence bunu çok takma kafana. beş ay hakikaten kısa bir süre. bir sene bile az aslında böyle ciddi adımlar için ama beş ay gerçekten çok kısa o yüzden şimdilik tadını çıkar ilişkinin belli bi isim koymaksızın. geçmişi de çok açma. erkekler için genellikle giden gitmiş oluyo gerçi genellememek lazım yanılabiliriz o durumda. almanyayı özlemesinin sadece kız arkadaşıyla alakası olmayabilir. eğer sana karşı tutumunda bir sıkıntısyoksa, daraltma içini

Canım bencede çok kafana takıp üzülme , netice evli degilsin anladığım kadarıyla ve ayrılmak ve onunla olmak isteseydi , seninle bunu çok rahat konuşup bitirebilirdi ama devam ettigine göre bence sorun yok dogru yoldasın :50:

Back
X