takıl demek yatmakmı demek kız kımle ne yasıyacagını karar verememıs ıstedıgıyle beraber olma hakına sahıp
takıl demek yatmakmı demek kız kımle ne yasıyacagını karar verememıs ıstedıgıyle beraber olma hakına sahıp
amaan boşver.. sonuçta sen genç kız bir kıza kötü akıl verecek birisi değilsin.. senin neye tepkili olduğun neye karşı çıktığın belli.. o yüzden takma kafana..
Fikrinizi özetleyip yazıp çıksanız kızlar, her saçma tartışma mesajıyla konu yenilenmese... Ne kadar uzattınız yahu!
ama bir şey daha bakireliğini ancak çok özel bir insana ve evlilikte vermek gerekir
değerini bilmelerin elinde bir kaç damla kandan ve egodan ibaret kalır kiiii
bu kızı bu halde bırakıp gitmekte ayrı bir onursuzluk
delikanlılık taslayan erkeklere yazıklar olsun
ablanı tanırmıyız forumdan? o da gelip düşüncelerini paylaşsa bizimle...daha doğru kararlar verilebilir
onlar bilmiyor şuan ama bilse şoklanır sanırım daha hazır değilim sorun yaşamaya kaldıramam bence bilmesin tanırsınız burada sanırım bi kaç senedir burada ama isim vermeyeyim..
Tahire açıklamada bulundum.. Artık hayatımda değil. Yani benim amacım karar vermeme yardımcı olmanızdı. Boşanmış bi adamla anlaşabilir miyim?
Sevdiğimi mi yoksa beni seveni mi tercih etmeliydim? Ama bazı yorumlar beni gerçekten de çok üzdü. Ben ahlaksız hiçbirşey yapmadım. Yanımda olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum yine de ALLAH hepinizden razı olsun ilgilenip fikir vermeye çalıştığınız için.
iyi de o seni görünce şıp diye tanıyacak :18: hergün girip okuyor demiştin...eee şimdi bu da günün hit konusu...ne yapacaksın?
tahiri bırakmamalıydın bence.
öbürü yeni boşanmış sayılır.
boşluğa düşmüş.
doğru adım atacak durumda değildir. senin heyecan dediğin şey çabuk geçer.
geriye ne kalacağını kestirebiliyor musun.
heyecan olmadan da her derdinde yanında olacak seni anlayacak biri kalacaksa boşanmış olanla yola çık.
ama tahiri hiç unutamayabilirsin.
o olsaydı böyle olmazdı böyle demezi böyle yapmazdı vs. diyeceğin anların olabilir hayatında.
evliik heyecanla başlar ama ancak dostlukla devam eder canım. tekrar düşün.
işte ben bunları düşündüğüm için kararsız kalmıştım off
işte ben bunları düşündüğüm için kararsız kalmıştım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?