- Emoji Skoru
- 507
- Puanlar
- 163
eğer bu konu şu şekilde açılsaydı;
2 yıllık ilişkim var,erkek arkadaşım platonik aşkına döndü beni yüzüstü bıraktı,deseydi yazılacak yorumları düşünmek istemiyorum.hiç bir yorumda kalbinin sesini dinlemiş gitmiş adam demeyecekti,bende bu riyakarlığı anlamıyorum.erkek yapınca tu kaka,kadın yapınca kalbinin sesi
canım sen tahir e boş değilsin bence sadece monotonlaşan hayatına heyecan katmışın okadar bence diğerini bırak tahir le git ve bence sen tahir inde her dediğini yapıyorsun ben gitmek istemezdim tahir sürekli yanımda ol diyor dye gittim demenden belli ayrıca yanlış anlama sakın kızmada eski insanların yanına sürekli gidilmez evlenmeden hadi onu geçtim erkekin ailesiyle yüzgöz olmamak için sen çağırsalarda 1 inde gidip 2 sinde gitmemelisin mesafeni korumamışın kırılmışın sonra kendine heyecan bulmuşun sen tamam deli gibi sevmiyorsun tahir i ama öyle çok da boş değilsin ayrıca diğeri sana herşeyi göze alıp gel diyor beraber üstesinden gelelim başka bu cümle başka bence diğer tarafa çok güvenme 1 senede kimbilir ne olduda boşandı bilemezsin sakın kadın kötüymüş deme herkese karşı herkesin kendisi değil karşısındaki suçludur