Doğuma Hazırlık Karar vermek ne kadar zormuşşş!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

JETFINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
61
0
36
Kocaeli
Bayanlar ilk bebeğimi yakında kucağıma alacağım inşallah, ama insan evladı için herşeyin en iyisini istediği gibi ,ona ömrü boyunca taşıyacağı ismi seçerkende oldukça zorlanıyor, çok düşündük önce değişik isim olsun dedik ,sonra hayatı boyunca zorlanacağı bir isim olmasın kibar bir isim olsun derken kafamız iyice karıştı, şu an seçenekleri ikiye indirdik:)) sizce hangi isim daha hoş,kibar ve kulağa hoş geliyor? Ya da başka öneride verebilirsiniz? Şimdiden hepinize teşekkürler, Allah hepimize bebeğimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

ECE mi? MELİS mi?

İkisi de çok kullanılan yani klasik isimlerden. Bence daha farklı isimlere bakabilirsiniz.

ikiside güzel , bence anlamlarına bak ve hangisinin anlamı daha güzel ise ona karar ver.bende 27 haftalık hamileyim cinsiyetimizi öğreneli 2 hafta oldu ve gerçekten karar vermek çok zor şimdiden düşünüyorum.

Canim öncelikle allah kucagina almayi nasib etsin. Yalnis hatirlamiyorsam bir dini site´de melis isminin melisa ile karistirilmamasi gerektigini ve melis isminin güzel bir anlami olmadigini okumustum. Tembelmi demekmis ne, öyle birseydi. Arastir sen istersen tekrardan.
Ben Ece derim. Ece favori ismim, kuaga cok hos geliyor, cok kibar. Tanidigim ecelerinde hepsi cok güzel ayrica :D

bence ecem olabilir arkadaşımın kızının ismi meliss
cok şimarıkk çookkk:47: hayırlı olsun bebişinnnn

bayanlar yorumlarınız için teşekkür ederim, sonunda eşimle ECE ismine karar verdik:) Melis anlamındaki belirsizlikten dolayı vazgeçtik, ECE klasik bir isim ama hem anlamı hemde söylenişi çok kibar, hepinize teşekkürler, şimdi artık ECE'ciğimi bekliyoruz sabırsızlıkla....

Ben de aynı şeyi yazıcaktım ama siz zaten Ece'ye karar vererek doğru bir seçim yapmışsınız.Melis'in anlamı tembel ve şişman kişi demek.

Back
X