- 30 Eylül 2017
- 12
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sevdecik34
-
Haklısın. İnsan sevse bu kadar üstüne gitmez bir insanın. 1 yılım gittiğine üzülüyorum, bir ömür gideceğine..Valla bulmuş afedersin enayiyi, bakıcılık yapmak istiyorsan barış.
Bir erkek için değmez ya bu kadar yıpranmaya işte özlüyorum çok emek verdim. Sadece zor bir Zamandayım sizlerden destek alarak geçirecem bugünleri.Saydiginiz seylerin her biri ayri ayri buyuk sorun. Basedebileceginize emin misiniz?
Adam resmen köle arıyor ya zaten her şeyi geç kardeşimi görür görmez benim söylediklerimi teyit etmeye çalışması masadan kalkma sebebidir ya şaka gibiMerhabalar! Yeni üyeyim. Bu soruyu sormak için açtım. Hayatımın en önemli kararını veriyorum. Bir sevdiğim var 1 yıldan fazla süredir birlikteyiz, evlilik düşünüyoruz. İyi bir bölümden mezun onun ataması gelince ailesiyle tanıştıracak.Bende yeni mezun oldum, işlerimi yoluna koyup kariyer hedefliyorum. Geçen günlerde kardeşimle tanıştırdım, kız sadece nasihat dinledi. Durmadan ona yok şunu oku yok bunu oku. Kardeşiminde güzel bir mesleği var. Onu olabilmek için çok çaba harcadı maddi imkansızlıklara rağmen. Okusa diyelim nasıl okuyacak ? Benim işimi beğenmiyor finans uzmanı olmak istiyorum, diyor ki keşke öğretmen olsaydın tatilin olurdu çocuklarımıza rahat bakardın. Çocuklarımız derken de kendisi 4 çocuk istiyor. Ben 4 kardeşim ve bunaldım artık çocuk muhabbetinden. Bu isteğinden asla vazgeçmiyor. Kardeşimle görüştüklerinde benimle bugüne kadar ne konuştuysa sorguladı teyit etti. Bense bugüne kadar onu hiç öyle sorgulamadım seven insan herşeyiyle kabul etmez mi ya? Neyseki içi rahatladı. Kafamda hiç bir şey kalmadı içim rahat dedi. Ben hiç öyle kapris yapmam, uyumluyum. Bazı insanları görüyorum emdikleri sütü burunlarından getiriyorlar ama bir bakıyorum birlikteler. Geçen gün sordum kapris yapsam bunu kaldırabilir misin ? Hayır dedi. 1 yılımızda sadece 1 kere kavga ettik hep benim anlayışım sayesinde. Bir de tek çocuk diye ailesini yanına almayı düşünüyor. Durumları iyi evleri her şeyi var. Başka da ev alır. Ona rağmen bizimle yaşayacaklarmış. Hangi devirdeyiz ya? Bir sürü çocuk yap, aileme bak , kariyerde yap, tutumlu ol, misafirlerle ilgilen , temiz ol, herkesin imrendiği insan ol. Çocuklarını kolejde okutacakmış. Bana çok yük biniyor. Bu şeyleri düşününce bana ağır geldi esnek değil. Ondan ayrıldım iki gündür. Ama özlüyorum. Numaramı silmiyor sakinleşince dönmemi bekliyor. Benim isteğim benim kariyerim olsun,bir çocuk,yıpranmayayım geçinip gitsek daha ne ? Bu kadar hırpalanmanın anlamı var mı? Çok özlüyorum da kendime engel olmak istiyorum.
Merhabalar! Yeni üyeyim. Bu soruyu sormak için açtım. Hayatımın en önemli kararını veriyorum. Bir sevdiğim var 1 yıldan fazla süredir birlikteyiz, evlilik düşünüyoruz. İyi bir bölümden mezun onun ataması gelince ailesiyle tanıştıracak.Bende yeni mezun oldum, işlerimi yoluna koyup kariyer hedefliyorum. Geçen günlerde kardeşimle tanıştırdım, kız sadece nasihat dinledi. Durmadan ona yok şunu oku yok bunu oku. Kardeşiminde güzel bir mesleği var. Onu olabilmek için çok çaba harcadı maddi imkansızlıklara rağmen. Okusa diyelim nasıl okuyacak ? Benim işimi beğenmiyor finans uzmanı olmak istiyorum, diyor ki keşke öğretmen olsaydın tatilin olurdu çocuklarımıza rahat bakardın. Çocuklarımız derken de kendisi 4 çocuk istiyor. Ben 4 kardeşim ve bunaldım artık çocuk muhabbetinden. Bu isteğinden asla vazgeçmiyor. Kardeşimle görüştüklerinde benimle bugüne kadar ne konuştuysa sorguladı teyit etti. Bense bugüne kadar onu hiç öyle sorgulamadım seven insan herşeyiyle kabul etmez mi ya? Neyseki içi rahatladı. Kafamda hiç bir şey kalmadı içim rahat dedi. Ben hiç öyle kapris yapmam, uyumluyum. Bazı insanları görüyorum emdikleri sütü burunlarından getiriyorlar ama bir bakıyorum birlikteler. Geçen gün sordum kapris yapsam bunu kaldırabilir misin ? Hayır dedi. 1 yılımızda sadece 1 kere kavga ettik hep benim anlayışım sayesinde. Bir de tek çocuk diye ailesini yanına almayı düşünüyor. Durumları iyi evleri her şeyi var. Başka da ev alır. Ona rağmen bizimle yaşayacaklarmış. Hangi devirdeyiz ya? Bir sürü çocuk yap, aileme bak , kariyerde yap, tutumlu ol, misafirlerle ilgilen , temiz ol, herkesin imrendiği insan ol. Çocuklarını kolejde okutacakmış. Bana çok yük biniyor. Bu şeyleri düşününce bana ağır geldi esnek değil. Ondan ayrıldım iki gündür. Ama özlüyorum. Numaramı silmiyor sakinleşince dönmemi bekliyor. Benim isteğim benim kariyerim olsun,bir çocuk,yıpranmayayım geçinip gitsek daha ne ? Bu kadar hırpalanmanın anlamı var mı? Çok özlüyorum da kendime engel olmak istiyorum.
Yaşın daha çok küçük .kariyer hedefim var demişsin ,hedeflerine odaklan ,özgürce kazandığın parayı harca gez toz ,canın ne isterse yap ..senin anlattıklarınla ömür mü geçer ?Bir erkek için değmez ya bu kadar yıpranmaya işte özlüyorum çok emek verdim. Sadece zor bir Zamandayım sizlerden destek alarak geçirecem bugünleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?