• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Vermek Zorundayım

Ya bi tane dogursan fellik fellik kacar uykusu bolunmesin diye 4 cocukmus :) peehh.. buarada kadinlarincogu bu saydiklarini yapiyor zaten.. cocuk dogurma, calisma, ev isi vs. Ama iclerinde en kotu olan kv kp ile beraber yasama dusuncesi

Kendi calip kendi oynayan bir tip, kendi hayallerini yasiyor sana da senin hayalin ne diye sormak yerine hayallerini dayatiyor. 4 cocuk istio musun? Anasina babasina bakmak istiyor musun? Bence salla gitsin bencil birsey belli

Ağzından hayırlı bir laf çıkıyor mu bari?
Yuh diye diye okudum mübarek.
Bıraktığın yerde kalsın elleme hiç.

Ağzından hayırlı bir laf çıkıyor mu bari?
Yuh diye diye okudum mübarek.
Bıraktığın yerde kalsın elleme hiç.
Mesela ayrılmak istedim tamam dedi saygı duyarım numaramı silmiyor. Yalvarsın istiyorum gel konuşalım diye. Sakinleşmemi bekliyor ona dönecem zannediyor ama yanılıyor. Gelirse benimdir gelmezse benim olmamıştır burda bile mantık ya !

Ailesiyle mi yasayacaksiniz yok artik..
4 cocukmus :) bekara kari bosamak kolay demisler ,ilk cocukda felegim sasti valla
Cok zitsiniz arkadasim ya guzelce konusun fikirlerine saygi duysun ailenle yasamam de cocugu doguracak benim benim fikrimde onemli de yanasmiyorsa bay bay de!
Unutursun 1 yilin aliskanligi var
Mutsuz bi hayattansa unutmayi goze al biliyorum zor ama yapabilirsin

Ailesiyle mi yasayacaksiniz yok artik..
4 cocukmus :) bekara kari bosamak kolay demisler ,ilk cocukda felegim sasti valla
Cok zitsiniz arkadasim ya guzelce konusun fikirlerine saygi duysun ailenle yasamam de cocugu doguracak benim benim fikrimde onemli de yanasmiyorsa bay bay de!
Unutursun 1 yilin aliskanligi var
Mutsuz bi hayattansa unutmayi goze al biliyorum zor ama yapabilirsin
Fikirlerime yanaşmıyor bay bay dedim. Boşver aman geri dönmek söz konusu değil, kendimi değersiz hissettiriyor. Yoluma bakıyorum şuan çok iyi hissediyorum. Elimden geleni yaptım vicdani sorumluluğum yok. Kendi düşünsün. Sağolun tek tek yorumlarınız İçin Allah hepinizi mutlu etsin. Yorum almak iyi geldi.

Back
X