Kızlar selam,
Bizde yine kritik bir gündem var. Siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi yazar mısınız?
3 yaşında kızım var, eylülde kreşe başlamasını düşünüyorduk ama acaba bu aylarda mı başlasa,yazın evde sıkılmaz diye eşimle konuşuyoruz. Geçen sene karar verdiğim,araştırdığım,müdüresini çok sevdiğim bir kreş var. Evimize yakın sayılır,araçla 10 dk. Buraya 1.alternatif diyelim. Bir de iş yerimin hemen arkasında bir yer var, henüz gidip yüzyüze konuşmadık ama eşimin müdürü 2 çocuğunu buraya gönderiyormuş. Bu iki alternatiften hangisi olmalı bilemedim, kısaca yazmaya çalışacağım;
1.Alternatif
*Eve yakın
*Sanırım daha büyük,köklü bir kreş
*Tek eksisi sınıflar kalabalık,16 kişi
*Kreş +servis 1000TL
*08:00 de çıkıp 17:00de dönecek
2.Alternatif
*İşime yakın,benimle gelip gidecek.Bir durum olursa anında yanında olabileceğim
*Sınıflar 10 kişi civarı
*Diğer alternatife göre daha iyi bir semtte,belki ilerde evi de taşıyabiliriz.Zaten hala aynı düşüncede olursam ilkokul için iyi bir semt ve devlet okulu istiyordum.
*Kreş 900TL,servis yok. Yol 30 dk kadar sürüyor arabayla geliyorum
*Evden bizimle 6:45 gbi çıkıp 18:30 gibi dönecek
Sizce?
Bizde yine kritik bir gündem var. Siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi yazar mısınız?
3 yaşında kızım var, eylülde kreşe başlamasını düşünüyorduk ama acaba bu aylarda mı başlasa,yazın evde sıkılmaz diye eşimle konuşuyoruz. Geçen sene karar verdiğim,araştırdığım,müdüresini çok sevdiğim bir kreş var. Evimize yakın sayılır,araçla 10 dk. Buraya 1.alternatif diyelim. Bir de iş yerimin hemen arkasında bir yer var, henüz gidip yüzyüze konuşmadık ama eşimin müdürü 2 çocuğunu buraya gönderiyormuş. Bu iki alternatiften hangisi olmalı bilemedim, kısaca yazmaya çalışacağım;
1.Alternatif
*Eve yakın
*Sanırım daha büyük,köklü bir kreş
*Tek eksisi sınıflar kalabalık,16 kişi
*Kreş +servis 1000TL
*08:00 de çıkıp 17:00de dönecek
2.Alternatif
*İşime yakın,benimle gelip gidecek.Bir durum olursa anında yanında olabileceğim
*Sınıflar 10 kişi civarı
*Diğer alternatife göre daha iyi bir semtte,belki ilerde evi de taşıyabiliriz.Zaten hala aynı düşüncede olursam ilkokul için iyi bir semt ve devlet okulu istiyordum.
*Kreş 900TL,servis yok. Yol 30 dk kadar sürüyor arabayla geliyorum
*Evden bizimle 6:45 gbi çıkıp 18:30 gibi dönecek
Sizce?
Son düzenleme: