Karar vermeme yardım edin :( İkilemde kaldım...

benim fikrim açıkcası şöyle..
kendini o kişinin yanına yakıştırıyor musun bu önemli..onun yanında huzurlusun evet ama evlendiğini düşünürsen her sabah kalkıp onun yüzünü görünce de huzurlu olur musun..ortak konularınız zevkleriniz var mı en önemlisi hislerin ne diyor..bunlara evet diyebilirsen dene derim..
bana sorarsan fiziki yaş olarak 7,5 yaşı önemli bulmazdım ben ama görüntü olarak giyim tarzı zevki benimle uyumlu olmalı..

Yaa ben de aynı ortama girerek tanımak istiyorum ama bu sefer de ortamda bana asık olmasından korkuyorum çünkü benim icin guzel kız falan demiş hem eniştem de konuştuğu icin umutlanacak

Bence bu 5 sorunda aslında sorun değil aşılması çok kolay şeyler ama sen bunları sorun olarak görüyosan eğer ki biraz zamana ihtiyacın var demektir. Kendine zaman ayır eski ilişkinin izlerini silmaya çalış ki yeni insanlarla mutlu olabilesin. Ama ben olsam eğer o kişiden hoşlanıyosam güveniyosam denerdim.

koştur koştur bir ilişki bitince diğerine atlama.. önce bi kafanı dinle.. sadece kendin için değil karşındaki insan için de yap bunu.. paldırküldür ilişkiye başlayıp artıyı eksiyi düşünmeden bodoslama altama.. tanımak istiyorsan tanı o insanı ama ilişki için çok erken bence.. (bu arada yaşla ilgili yorum yapanlara katılmıyorum yok jenerasyon vs.. ayak uydurma uydurmama durumuna da.. bak mesela benim eşimle aramda 14 yaş var ve ben ona ayak uydurmaya çalışıuyorum.. ne ruhen ne fiziken aramızdaki yaş farkı sorun değil, hatta avantaj.Allah'ıma şükür çok mutlu bir yuvam huzurlu sağlıklı bir evliliğim var)

Haklisin canım ya tam bı hoşlanti da yok iste oluşmadı belki de eski iliskim yüzündendir

Maşallah canım insallah hep böyle devam eder,haklisin cesaretim yok zaten kaldıramam bir iliskiyi :)

Maşallah canım insallah hep böyle devam eder,haklisin cesaretim yok zaten kaldıramam bir iliskiyi :)

İnşallah canım,inşallah.. kendini dinle bir süre kafanı dinle zaten ruhen ve duygusal anlamda yorgunsundur dinlen kafanı topla... ardından kalbinin ruhunun gözünün beğendiği biri olursa zaten inan için kıpır kıpır olur.. hiç bir şey hissetmeden sadece 'iyi insan' diye bir ilişkiye başlamaktan ve sonradan alışıp sevmektense beğenip istemek bir ilişkiyi daha farklı olur bence daha mutlu olursun..

inşallah çok mutlu olursun.

annen, enisten vs tanisir, gorusur, konusursunuz hemen yarin evlenmeyeceksiniz diyorlar ya hani canim benimde basimdan gecti bu ama oyle olmuyor
yani gorusurum olursa olur olmazsa olmaz diyerek basliyorsun ama sonunda olmadigi zaman karsi taraf icin is isten gecmis oluyor demek istedigim karsi taraf etkileniyor, umutlaniyor ve sende simdi nasil hayir derim ne yaparim, enistem vesile oldu onada ayip olur mu gibi dusuncelere kapiliyorsun.. kisacasi benim yasadigim bu oldu sendede aynilari olacak diye birsey yok zatende ben olduda isinamadin, sevemedin ozaman icin diyorum
yas falan sorun degil
diger iliskinin bittigi icinde sevindim Allah kurtarmis senii hem sende zaten farkindasin artik atlatmissin bence:)
Hakkinda hayirlisi olsun canm yaa hayirlisiysa olur insallah.. iyi dusunup karar ver

canım saydığın maddeler arasında çözülemeyecek bişey yok..yaş farkı çok fazla değil..bana göre en ideal olanı..
erkekler çocuk gibi oluyor geç olgunlaşıyor o yüzden yaşı hiç önemseme..
işi gücü nasıl iyi mi? enişteni sen biliyorsun eğer sana birini önerdiyse iyi tanıyordur karakterinden emindir en azından...
bence biraz düşün hemen evet deme ama yinede değerlendir..aklı bir karış havada gezen tiplerle uğraşmaktansa ilişkine emin adımlarla başlayabileceğin birini tercih etmen daha sağlıklı olur... umarım hakkında hayırlı olan neyse o olur...

Sagol canım o yüzden kararsız kaldim iste bı de çok iyi biri onu kaybetmekten de korkuyorum bı karar vermem lazım :) eski sevgilimi hiç düşünmüyorum bile artık ya Allah yardım etti :)

Durumu iyiymis canım onu biliyordum zaten,ya eğer evliliği düşünüyor olsam belki hiçbir şeyi problem etmeden tamam derdim tam bir evlenecek insan aklımın ucundan geçmiyor evlilik o da tam tersi hemen evlenmek istiyor haklı olarak

bana biraz eski yaşadıklarımı hatırlattı.10 yıldır evli olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim
bizim de aramızda 7 yaş fark var.hiç sorun olmadı,hayatımda en çok gezip eğlendiğim dönem onunla evlendikten sonra oldu.yani kişinin karakteriyle çok ilgili bence
--benim de ilişkim yeni bitmişti hayal kırıklığıyla ama önemli değildi bence..
--ben de çok çocuksuydum kıpır kıpır 20 yaşındaydım zaten..ama onun daha ağır olması çok alanda işe yaradı birbirini tamamlıyosun bi yerde.
--kesinlikle tipim değildi.evlenicem seninle demişti 'HADİ ORDAN' demiştim eloğlu kandırıyor söyliiim..sonradan aşık oldum ilk görüşte aşk değildi..Asla evlenmeyi düşünmüyordum fikirlerim değişiverdi.
--dezavantaj kariyerde daha ilerisini istiyordum bi şekilde kaldı,ben çalışıyordum evlendiğimizde ,evlenince yürütenlerde var tabii..yaşı geçiyor diye sürekli çocuk istiyordu (sanki o doğurucak )3 yıl oyalamayı başardım.sen bu kadar şanslı olabilir misin bilmiyorum.kazaları da göz ardı etme önemliyse : ))
--sonuç asla pişman olmadığım bir evlilik.herşeyi kendi şartların içinde değerlendirip en doğru kararı sen verebilirsin..olur ya da olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…