Karara kadar kendim için ne yapabilirim

süreçte kendimu nasıl korurum diyorum onu nasıl değiştiririm demiydrum
Merhaba 5 yıl önce bu süreçlerden bende geçtim aynı evi boşanma kararimi verdikten sonra 6 ay paylastim mecburen sizi çok iyi anlıyorum bazen kararlarimda netiz ama sonuca gelebilmek için aynı evdede olsa katlanmak zorunda kalabiliyorsun..size tavsiyem suclumu arıyor eşiniz hatalimi arıyor bırakın o egosunu tatmin etsin ben öyle yaptım inanın o kadar rahat kendimi suçladımki ben bile inandım kendime asla kafanıza takmayın içinizden ne geliyorsa söyleyin ben bu şekil başardım iyikide ayrılmışim çok zorlu bir surec maddi olarak aileminde destegi olmadan hem çalıştım yeri geldi 1 ekmek alacak param olmadı ama şuan hamdolsun çok iyiyim kafam rahat

Ailem ona karşı sadece iyi. İyiliğin de karşılığı bu

Tartışmadan rahatlamıyor. İyi hissetmeme tahammülü yok.

Ayrılma aşamasında iki taraflı erkeği gömen yada kadını gömen söylemler insanı irrite ediyor .Boşanma davasını actinizmi Niye hala aynı evde yaşıyorsunuz Ayrıldıktan sonra umarım sayfayı tam kapatır bitmiş gitmiş evliliğin lafını sirekli acmazsiniz.Yani erkek yada kadın insanlar boşanmış biriyle yeni bir hayatı neden düşünmez yada niye sürekli onları dinlemek istemez biliyormusunuz o kadın yada adam sürekli eski eşini kendine yapılan haksızlıkları bende hata yoktu ki yi vurguladigi için .Size demiyorum sadece hala laf söylüyor sizi tahrik ediyor onun sizi kiskirtmasina izin veriyorsunuz.İnsan o ortamda beyin kanaması kalp krizi geçirir evleri ayırıp muhatap olmayı kesip bosanmanizi.Ve çocuğun mezuniyet yada düğünü dışında yanyana gelmemenizi ilerde boşandıktan sonra telefonla bile sağlıklı iletişim kuramayip hep birbirinizi yerden yere vuracak bir ciftsiniz.Evlenmeniz gerçekten büyük hata olmuş .Beraber çay icmeniz bile güç .Valla boşanmak için nasıl güç alacaksınız bilmiyorum terapi almanızın nedeni zaten bu evlilik ben terapinin bu evde bu şekilde ise yarayacaginida sanmıyorum .Terapist söylemedimi? Mevcut sinir bozan koşullar ile yanyana iken ondan alacağınız tavsiyeler ise yaramaz.Ha evliligim için benim tavrim değişir bir yolu bulunur diye gidiyorsanız terapiste bu koca değişmeli ana fikir olarak oda imkansız.

Konuyu tamamen yanlış anlamışsınız. Ben de dönüp dönüp aynı açıklamaları yapmak istemiyorum. Konu içeriğimde de cevaplarımda da var hepsi

Tartışmadan rahatlamıyor. İyi hissetmeme tahammülü yok.
2 hafta önce insanlar size bu adam sizi sevmiyor, boşanmanız lazım dediğinde kızdınız. Hatta "Siz gidin kayınvalide dedikodusu konularına yazın." minvalide dalga geçtiniz. Geldiğiniz noktada umarım insanların bir nebze doğru dediğini görmüşsünüzdür.

Hala aynı fikirdeyim tavsiye veremeyecek olan bana yazmasın. Kavga etmeye burda değilim tavsiye almaya burdayım.

Hala aynı fikirdeyim tavsiye veremeyecek olan bana yazmasın. Kavga etmeye burda değilim tavsiye almaya burdayım.
Her konuma bu kadar tetikleniyorsanız kendinize bakın saçma geliyor burda derdini açanlara yüklenilmesi. Ne alaka yani sizlik bir durum yok. Tavsiyen varsa yaz yoksa ister oku ister okuma bas ğeç.

Her konuma bu kadar tetikleniyorsanız kendinize bakın saçma geliyor burda derdini açanlara yüklenilmesi. Ne alaka yani sizlik bir durum yok. Tavsiyen varsa yaz yoksa ister oku ister okuma bas ğeç.
Ben siz diye hitap etmisim, sizin de ayni ozeni gostermenizi beklerim. Baska yorum yapmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…