Karara Varamadık

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Kızlar çok yakın bir arkadaşım(arkadaşımda kız) ile bir konuda anlaşmazlığa düştük.

Bir erkek var x diyelim. X çok yoğun çalışan seyahat halinde olan bir bey. Haftanın sadece 1 günü tatili var. Yorgunluktan muzdarip zaman zaman istifa etmeyi düşünen, taşınma sorunu olup kendisine o yoğunlukta kalacak yer arayan bekar yalnız yaşayan bir bey. Başka bir kızımız ile arkadaş bu bey. Her fırsatta yorgunluğunu dile getiren ancak kızımız ona yazmazsa da halini hatırını soran mesaj atan bu bey 2 haftadır yorgunluktan dem vururken bile görüntülü konuşmak istiyor kızımızla. Yani kıza yorgunum duş bile alamadım yorgunluktan ayağa kalkacak halim yok derken muhabbet etmek için fırsat yaratıyor. Yakın olan kız arkadaşım hoşlanıyor, etkileniyor olabilir diyor ama ben hoşlansa kıza der sonuçta diyorum. Sizce bir erkek bu kadar yoğun iken bir kıza vaktini ayırıp görüntülü konuşuyorsa o kızdan hoşlanıyor mudur? Bu arada sosyal medyayı vesaire aktif kullansa da instagram falan takipçisi 100 kişi bile değilmiş.

Ekleme: Kızımızın başından geçen bir aşk hikayesini biliyormuş bey. Dertleşmişler daha önce kız ile. Hoşlansa da sanırım o kişiyi unutamadığını düşünüp susabilir gibi geldi bana kıza karşı

ekleme: benim dediğime geldi sanırım arkadaşım. beyefendiye dün gece mesaj atmış konuşma arasında ''Belki fark etmiştirsin ama senden etkileniyorum'' demiş. bu bey okumuş ama cevap vermemiş. sabah da arkadaş günaydın mutlu sabahlar yazmış onuda okumamış ama girdi facebooka diyor kız . Şimdi haberim oldu benim de geç girdim eve geç gördüm arkadaşımın mesajını.

ekleme:
Pazar akşam kıza yazmış. Garip bir konuşma geçmiş aralarında hatta.

Bey: Sen benim telefon numaramı biliyor musun

Kız: hayır .oda nerden çıktı şimdi

bey: Sadece sordum

kız:numara almadık birbirmizden

bey:Ya onun için sormadım .Merak ettim sadece

Kız:Yok canım

bey:Herkes gözünden kaçırıyor. Demek işe yarıyor

kız: neyi ? anlamadım

bey: Facebook'ta iletişim bilgileri mevcut Ama ne yazık ki kimse görmüyor. Neyse ki kimse görmüyor pardon .Hi hi hi hi hi

kız:gördüm numaranı ancak bir kişi bana numarasını kendisi vermediği taktirde asla yazmam. mesela diyelim ortak bir tanıdığımız bile olsa o kişiden numara vs istemem direk sordururm öyle de uyuz huylarım vardır
1f642.png
yani sen vermeden ordan alıp yazmak gibi bir huyum yok.

konuşma da burada kalmış. kız şimdi dövünüp duruyor deli mi etmeye çalışıyor bu beni diye.

Son düzenleme:
muhtemelen hoşlanıyordur, değer veriyordur hoşlanmasa bile. BEY değilim (:D) ama ben de ne kadar yorgun, halsiz hatta hasta olursam olayım sevdiklerimle, sevdiğimle, hoşlandığım/etkilendiğim/aşık olduğum kişiyle konuşabilmek için zaman yaratırdım. yani duşu sonra da alsam olur, yemeği sonra da yesem olur. erteleyebiliyorsam ve bu bir sorun değilse ertelerdim artık yemek midir temizlik midir neyse işte, onu ama o insanla yine konuşurum. yine vakit ayırıp ilgilenirim. erkeklerde de böyledir herhalde.

bu arada konuyu arkadaşın derdi diye açmış olsanız da konudaki başrol sizsiniz diye düşünüyorum, neyse hayırlısı.

muhtemelen hoşlanıyordur, değer veriyordur hoşlanmasa bile. BEY değilim :-)D) ama ben de ne kadar yorgun, halsiz hatta hasta olursam olayım sevdiklerimle, sevdiğimle, hoşlandığım/etkilendiğim/aşık olduğum kişiyle konuşabilmek için zaman yaratırdım. yani duşu sonra da alsam olur, yemeği sonra da yesem olur. erteleyebiliyorsam ve bu bir sorun değilse ertelerdim artık yemek midir temizlik midir neyse işte, onu ama o insanla yine konuşurum. yine vakit ayırıp ilgilenirim. erkeklerde de böyledir herhalde.

bu arada konuyu arkadaşın derdi diye açmış olsanız da konudaki başrol sizsiniz diye düşünüyorum, neyse hayırlısı.

keşke benim kalbimi titreten biri olsa :) maalesef kalbimi titretecek biri yok şu sıralar o yüzden ben değilim. Genelde bende hasta dahi olsam sevdiğim insanlara vakit ayırırım ama tanımadığımız biri olunca acaba dedik.

Adam hayattan bezmiş e enerji lazım demekki o bey bezmiş hayatında güzel bişeyler olsun istiyor . Ve en garanti cevabı ne konuşuyorlar bu bey le (kız arkadaşın) kız anlamamışmı ne hissettiğini anlamamışsa demekki bişey hissetmiyor adam. Offf ne yazdım ya:))

Adam hayattan bezmiş e enerji lazım demekki o bey bezmiş hayatında güzel bişeyler olsun istiyor . Ve en garanti cevabı ne konuşuyorlar bu bey le (kız arkadaşın) kız anlamamışmı ne hissettiğini anlamamışsa demekki bişey hissetmiyor adam. Offf ne yazdım ya:))

:D gece gece benimde beynim döndü zaten. bazen insan tarafsız bakamıyor özellikle söz konusu kendi olduğu zaman o yüzden hoşlansa bir adım atardı diyor kız da bende aynısını düşünüyorum ama diğer arkadaş hoşlanıyor bence diyor

Bence hoşlanıyor

Hoşlanma olasılığı yüksek.

umarız :)

Erkeğin çevresinin kalabalık olmadığını belirtmek için
Çevrenin genişliği sosyal medyayla bağlantı kurmak çok doğru mu bilemeğin bazen çok kişi olur eklemez bazen az kişi olur önüne geleni ekler her neyse.bence bu kişi siz siniz evet sizden hoşlanıyor dememizı bekliyorsunuz.o zaman soyleyelim dediğinize göre evet hoşlanıyor anlattiklarinizda eksik yoksa.

:KK70: gece gece benimde beynim döndü zaten. bazen insan tarafsız bakamıyor özellikle söz konusu kendi olduğu zaman o yüzden hoşlansa bir adım atardı diyor kız da bende aynısını düşünüyorum ama diğer arkadaş hoşlanıyor bence diyor

umarız :)
Kendi adım Atsaya .buladar işin gücün yorgunluğun arasında Benimle konuşmak zor olmuyomu desin verdiği cevapla hepimiz anlarız :))

Çevrenin genişliği sosyal medyayla bağlantı kurmak çok doğru mu bilemeğin bazen çok kişi olur eklemez bazen az kişi olur önüne geleni ekler her neyse.bence bu kişi siz siniz evet sizden hoşlanıyor dememizı bekliyorsunuz.o zaman soyleyelim dediğinize göre evet hoşlanıyor anlattiklarinizda eksik yoksa.
ben değilim bu kişi. mesela benim sosyal medya çevremde zaman zaman yaptığım işten dolayı bir çok kişi ekli. haliyle sohbet ettiğim kişi oranı da fazla. gerek iş olsun gerek hobisel olarak olsun.

Kendi adım Atsaya .buladar işin gücün yorgunluğun arasında Benimle konuşmak zor olmuyomu desin verdiği cevapla hepimiz anlarız :))
kız direk hissettiklerni söylemek istemiyor ben olsam direk derdim ben seni beğeniyorum x bak ben senden hoşlanıyorum diye :D

Not. İçinde sapıkça düşünceler yoksa hoşlanıyor diyelim çünkü ne konuştuğunu bilmiyoruz.

Back
X